2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

135 بازدید | 17 پست

بین داروسازی و بیوتکنولوژی تهران به نظرتون کدوم رو انتخاب میکنین؟

اگر ذهن باز و خلاق داشته باشین و بدونین میتونین تو رشته های تحلیلی خوب عمل کنین و چیزی تولید کنین چی انتخاب میکنین؟

بازار کار کدوم بهتر؟

به نظر من دارو

من علاقم بیو هست ولی داییم زنگ زده میگه یکی از دوستاش دکترا ی بیو داره شاخه ی نانو بیکار هست و بازار کار نیست حالا شک دارم نمیدونم چکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد فرق ندارن باهم؟

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
خب یعنی داروساز بیکار نیست؟ ممنون میشم کمک کنین

ببین الان شرایط جامعه از نظر کاری و مالی پکیده اکثرا ناراضی یا بیکارن

ولی تهش دارو سازی دکتره راه های بیشتری داره ولی بیو واقعا کاری نداره به اون صورت

بیوتک برا مهاجرت بهتر بود. اما نظرم رو داروئه.

واقعیت اینکه در داروسازی شما تصمیم خودت رو میگیری:

من وارد صنعت میشم، من میخوام داروخانه بزنم، من میخوام وارد پژوهش / دوره ph.D بشم.

دوره پایاننامه شما کلا ۱ ساله. و بعدش هرکسی سوی خودش میره

از لحاظ میزان دشواری مطالب، واقعیت اینکه بعد از ورود به هر رشتهای چه پزشکی باشه چه پیرا چه دارو چه پرستاری چه بیو تک و... خیلی به خود آدم ربط داره که چقدر بخواد بخونه و با چه نمرهای پاس کنه

توی داروسازی میتونی پایان نامهت رو توی سرویس استادی برداری که میزان کارش کمتره

داروسازی سختیهایی داره مثلا کار با داروهایی که احتمال ایجاد سرطان دارن مثلا سیس پلاتین و ...

به نظرم ابن رشته منظمتر و بهتره از لحاظ شرایط کاری.

😎🤘
بیوتک برا مهاجرت بهتر بود. اما نظرم رو داروئه.واقعیت اینکه در داروسازی شما تصمیم خودت رو میگیری: من ...

مممنونم عزیزم حالا اگر ذهنت یکم خلاق باشه و بدونی میتونی تو ارشد بیو چیزای خوبی درست کنی و کارای خفن انجام بدی چطور بازم دارو میرین؟