2777
2789
عنوان

حاملگی دو ماه بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 8044 بازدید | 78 پست
اصلا نمیگن سقط باید کنی 

مورد نادر دیدم اخه بچش هشت ماهش بود حامله شد زنگ زد دکترش ایقد سرو وصدا داد سرش گفت تو سزارین بودی هنوز یه سال نشده هنوز از تو بدنت جا نیوفتاده میخوای به کشتن بدی خودتو اونم بدبخ رفت انوری قرص گرف خورد سقطید

دورَم زَد سَرش گیج رَفت افتاد جلو پام 😁😎😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون سزارین کردم اصلا اگر خدای نکرده خامله باشم دکتر اجازه موندنش رو میده؟

عزیزم من بچم دوماهش بوددوباره باردارشدم الان به زنیااومده ویازده ماه اختلاف سنی دارن به دکترچه ربطی داره بستگی به خودت داره

خیلی کم رابطه داشتم اما یکبارش پرخطر بود الان هم که حالت تهوع دارم اصلا حال روحی خوبی ندارم دارم دیو ...

مگه قرص نمیخوردی والا چ جرعتی داشتی تو دیگه

مورد نادر دیدم اخه بچش هشت ماهش بود حامله شد زنگ زد دکترش ایقد سرو وصدا داد سرش گفت تو سزارین بودی ه ...

چه جوری اینقد راحت سقط میکنن من خیلی از گناهش میترسم دیدم چند مورد که عمدا سقط کردن و چه بلاهایی سر زندگی و بچه هاشون اومده

خدایا شکرت...
چه جوری اینقد راحت سقط میکنن من خیلی از گناهش میترسم دیدم چند مورد که عمدا سقط کردن و چه بلاهایی سر ...

این ک هیچیش نشده بیشتر از همه هم خدا بهش نگاه میندازه

از همه جوره الانم باز بارداره...

مورد نادر دیدم اخه بچش هشت ماهش بود حامله شد زنگ زد دکترش ایقد سرو وصدا داد سرش گفت تو سزارین بودی ه ...

ایوای دیگه نباید گذاشت حامله شد ولی شد دیگه گناه داره دوست منم چهل روز بعد زایمان حامله شده بود بچه هاش ده یازده ماه فاصله دارن باهم ولی سقط نکرد 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂