2777
2789

چای ساز ..پلوپز .‌‌‌‌سرخ کن .. سماور...ولی گوشتکوب برقی مخلوط کن آسیاب چرخ گوشت استفاده میکنم زیاد

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اون توسترم كم كم هفته اي يكي دو بار استفاده ميكنم زرد شده رنگش،از بس ب كارم مياد مايكروفرو ف ...

فر دارم ولی ازونم استفاده نمیکنم

چی میپزی چه استفاده ای میکنی از تستر ?

من کلا جمعش کردم

وقتی نشه توشو دید که آیا آبش نکشیده باشه ، یا غذا پخته یا نه ، چه فایده ای داره؟!!

خب منم ميگم اشتباه كردم خريدم ديگه

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سرخ کن و اکثریت پشیمونن 

قهوه ساز....ولی غذاسازعالیه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دو ساله عروسي كردم اصلا تا حالا نياز پيدا نكردم🤔 برا چي اخه؟

خشتکتون پاره نمیشه هیچوقت آیا؟؟؟؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خب منم ميگم اشتباه كردم خريدم ديگه

منم در تایید حرفات نوشتم خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

پلوپز  همزن برقی کلا ی بار استفاده کردم تو این ۴ سال . میز ناهار خوری ... فرشای اضافی خونه  ... 

بقیه لوازم برقیم رو استفاده میکنم مثل ابمیوه گیری مخلوط کن سبزی خوردکن چایساز چرخ گوشت توستر  اتوبخار اینا خوبن و قابل استفاده 

اخه کوتاه کردن  پاچه ی شلوار یا درز لباس ها رو که پاره میشن چجوری میدوزی؟

درز پاره نداشتيم تا حالا

فقط يه دونه شورت شوهرم پاره شده

اونو ميخواست بندازه دور

نذاشتم،ماهي يبار ميپوشه،با اون ميگرده تو خونه،شنگول ميشم از خنده😬🤣

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍