2777
2789
سرخ کن و اکثریت پشیمونن 

بخار شو هم بعدا خریدم پشیمونم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودپز آرام پز كيك پز چرخ گوشت فقط خوشحالم كه جلوي مامانمو گرفتم چرخ خياطي نگيره برام

میتونی بدون چرخ خیاطی؟

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
زودپز که جزو وسایل پرمصرفه

من شاید دو بار از زودپز استفاده کردم .اصلا دوست ندارم غذا تو زود پز

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
هواپز اون تستر سرخ کن

من از اون توسترم كم كم هفته اي يكي دو بار استفاده ميكنم

زرد شده رنگش،از بس ب كارم مياد

مايكروفرو فر جدا داري؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
میتونی بدون چرخ خیاطی؟

دو ساله عروسي كردم

اصلا تا حالا نياز پيدا نكردم🤔

برا چي اخه؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
من ميترسم از زودپزم خيليم ناز و گوگوليه ها همش احساس ميكنم مثل اون زودپز زمان مامان بزرگامونه🤦🏻‍ ...

وقتی نشه توشو دید که آیا آبش نکشیده باشه ، یا غذا پخته یا نه ، چه فایده ای داره؟!!

زودپز که جزو وسایل پرمصرفه

طعم غذا طبيعي نميشه باهاش،دوست ندارم

من عاشق غذاي با طعم اصيلم

دو ساله عروسي كردم اصلا تا حالا نياز پيدا نكردم🤔 برا چي اخه؟

اخه کوتاه کردن  پاچه ی شلوار یا درز لباس ها رو که پاره میشن چجوری میدوزی؟

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺