2777
2789
عنوان

درمورد هییت علمی سوال دارم بیاین

213 بازدید | 26 پست

بچه ها بهم بگین اگه معدلمون الف باشه میشه زودتر لیسانسو و اینارو گرفت یا نه؟

بعدم اینکه استخدام رسمی میشن دیگه؟

کارشون چطوره نسبت به معلمی سبک تره یا سنگین تر؟

حقوقشون در چه حده؟

کسی هست که از آشناهاش هییت علمی باشه؟

خدایا شکرت که هستی =)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار و حقوقشون از معلمی بیشتره، معدل لیسانس وقتی بالای 17 باشه مجاز به برداشتن 24 واحد در ترم میشی و اگر دروس ارائه شده باشه میتونی زودتر تموم کنی، اما استخدام هیئت علمی با گزینش و آزمونه و تا دکتری هم باید پیش بری

برای سلامتی همه‌‌ی❤️پدر مادرها، خواهر برادرها، همسرها و بچه‌ها❤️صلوات بفرستید. 🌹🌹
از چه نظر میگی سخته؟دکتری داری؟

مراحل گزینش هیئت علمی سخته، باید مقالات و سطح علمیه بالایی داشته باشی

برای سلامتی همه‌‌ی❤️پدر مادرها، خواهر برادرها، همسرها و بچه‌ها❤️صلوات بفرستید. 🌹🌹

برای هیئت علمی باید رشته های کارشناسی و ارشد و دکترات یکی باشه؟مثلا اگه کارشناسی زیست باشی و ارشد بیوشیمی میشه تو دانشگاه تدریس کرد؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
منظورم اینه که زود برسم ب دکتری

اوه حالا فوق و دکترا کلی راه داری، یه ترم این ور اون ور هیچ تاثیری نداره مخصوصا اینکه هر مقطع اول مهر شروع میشه معمولا، لیسانس دانشگاه دولتی رو خیلی تلاش کنی ۷ ترمه تموم میکنی که باز برا فوق باید تا مهر سال بعد صبر کنی خب چه کاریه ۸ ترم بخون

مراحل گزینش هیئت علمی سخته، باید مقالات و سطح علمیه بالایی داشته باشی

ببین مثلا رشته من که جهانگردیه ،کلا تو دانشگاهمون 4-5استادامون دکتری دارن مدیر گروهمونم رفته دکتری شو بگیره ،میگن برا جهانگردی اونقدرا اشباع نیست

خدایا شکرت که هستی =)