2777
2789
عنوان

درمورد هییت علمی سوال دارم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 26 پست
ببین مثلا رشته من که جهانگردیه ،کلا تو دانشگاهمون 4-5استادامون دکتری دارن مدیر گروهمونم رفته دکتری ش ...

آره خوبه ولی خب بستگی داره چقدر هم تقاضا براش باشه و دانشگاه ها این رشته رو داشته باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خوبه ولی خب بستگی داره چقدر هم تقاضا براش باشه و دانشگاه ها این رشته رو داشته باشن

دکتری فقط دوتادانشگاه داره تو ایران مدیر گروه خودمون نمیدونم رفته علامه یا خارج از کشور ،بعدم چیزی ک من میبینم تو دانشجوهای خودمون از الان دارن میرن سرکار اصلا کسی به فکر هیت علمی نیست درواقع هییت علمی شدن کمترین درامدو داره تو رشته من

خدایا شکرت که هستی =)

یه سوال؟ شما رشتت به نظر جذاب میاد بیشتر عملیاتی و اجراییه، چرا میخوای بری هیات علمی بشی که دچار سکون شی؟! فکر میکردم کسی که میره همچین رشته ای به خاطر علاقه و فعالیت تو اون زمینه میره وگرنه تدریس رو که با هر رشته ای میشه انجام داد

یه سوال؟ شما رشتت به نظر جذاب میاد بیشتر عملیاتی و اجراییه، چرا میخوای بری هیات علمی بشی که دچار سکو ...

جوابم رو از پست قبلیت گرفتم شما به این رشته و کار علاقه نداری برخلاف من

یه سوال؟ شما رشتت به نظر جذاب میاد بیشتر عملیاتی و اجراییه، چرا میخوای بری هیات علمی بشی که دچار سکو ...

منم سفرو دوست دارم ولی بیشتر مباحث تئوریش بعدم برا تدریس هر رشته ای خوب نیست رشته من خیلی اسونه جذابه و تازه ده ساله وارد شده مسن ترین استادم 32سالشه

خدایا شکرت که هستی =)

الان هیات علمی خیلی سخت میگیرن. به نظرم برو فراخوان شهریور ۹۸ رو ببین که ایا رشته ی تو رو میخوان یا نه. به نظر من چون داره سال به سال تقاضا کم‌ میشه زیاد امیدی به هیات علمی شدن نداشته باش. 

به نظر من دانشگاه فرهنگیان بری خیلی بهتره از طرفی بتونی بعدش تا دکترا بری چون استخدامی خود اموزش و پرورش هستی، واسه هیات علمی شدن نسبت به بقیه در اولویت هستی. یه جورایی سهمیه داری