2777
2789
عنوان

ساک حامله ای دیده نشده با بتا 1250

601 بازدید | 31 پست

سلام دوستای گلم امروز سونو رفتم ساک دیده نشد گفت برو آزمایش بتا بده از دادم گفت 1250 هست چند روز پیش 200 بود ک ازمایشم مثبت شد... آیا بارداری خارج رحمی هست؟! کسی اینجوری بوده؟! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمی گلم

برا تشخیص حتما برو سونو داخلی

ممکنه خارج رحم باشه

درهرصورت زودتر بفهمی بنفعته

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

احتمال خارج رحم بودنت کمه

چون خرج رحم درد داری و...

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ببین عزیزم

دقیقا۴۸ساعت بعد ازمایش امروزت ک۱۲۵۰بودی ازمایش بده

باید حداقل ب۲۰۰۰رسیده باشی

اگه کمتر بود حتما برو سونو داخلی

چون ممکنه رشدش متوقف شده باشه

خدای نکرده مث من😪