2777
2789
عنوان

ساک حامله ای دیده نشده با بتا 1250

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمی گلم

داخلی میدادی

حتما پیگیر شو و جای خوب برو

من ۹ هفته رفتم انقدر پروب رو فشار داد تا حنینو ببینه نمیدید بعو میگفت کنارش میوم هست😐

ر۴تم غربالگری همه‌چیز اوکی بود

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کاش میگفتی داخلی انجام بده. یک هفته دیگه دوباره سونو کن شنیدم کسایی ک چاق هستن سونوی شکمیشون دقیق ...

اصن تو سن کم جنین تو سونو شکمی نمیتونن دقیق اطهار نظر کنن

برامنو ک دوبار فرستاد داخلی ک تایید کردن رشدش متوقف شده

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
ببین عزیزم دقیقا۴۸ساعت بعد ازمایش امروزت ک۱۲۵۰بودی ازمایش بده باید حداقل ب۲۰۰۰رسیده باشی اگه کمتر ...

اصلا ربطی به بتا نداره

دکتر من‌تابحال بتامو تکرار نکرده همش با سونو

توی همین سایت و جای دیگه دیدم بتا تو ۴۸ ساعت دو برابر شده ولی خارج رحمی بوده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اصلا ربطی به بتا نداره دکتر من‌تابحال بتامو تکرار نکرده همش با سونو توی همین سایت و جای دیگه دیدم ...

اره عزیزم

ولی خارج رحمی علامت بزرگش درد داشتن ک خداروشکر نداری

ولی خدای نکرده ممکنه رشد جنین تو همون سنی ک عدد بتات هست متوقف شده باشه و ب اصطلاح بهش میگن سقط فراموش شده

اگه بتات تو ۴۸ساعت تقریبا دوبرابر بشه یعنی جنین در حال رشده

اما حتی اگه مثلا بشه۱۴۰۰ باز یعنی رشدش متوقف شده

ک باید بری سونو داخلی برا تشخیص قطعی

درهرصورت ان شاالله ک هیچکدوم اینا نباشه و جنینت سالم سالم باشه

ولی حتما پیگیر باش ک خودت اذیت نشی

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اصلا ربطی به بتا نداره دکتر من‌تابحال بتامو تکرار نکرده همش با سونو توی همین سایت و جای دیگه دیدم ...

ببخشید من فک کردم شما تاپیک زدی اشتباه شد

خداروشکر ک نی نی دار شدید

امضاتون منو امیدوار کرد

حالا ک باردارید برا منم دعا کنید خدا بهم فرزند نیکو بده

ی جوری دلم گرفته ولی نمیتونم پیش اطرافیانم درد دل کنم

میگن عادیه سقط و... ولی من خیلی ناراحتم

ببخشید من فک کردم شما تاپیک زدی اشتباه شد خداروشکر ک نی نی دار شدید امضاتون منو امیدوار کرد حالا ...

عزیز دلم🤗❤❤

ممنونم

عزیزم‌اخر انضام یه لینک هست تجربیاتمو گذاشتم بخون شاید راهگشا بود برات

الانم یه تاپیک دیگه تگت میکنم اونم بخون

عزیز دلم🤗❤❤ ممنونم عزیزم‌اخر انضام یه لینک هست تجربیاتمو گذاشتم بخون شاید راهگشا بود برات الانم ...

مرسی

حتما سونوی واژینال بده چون با این بتا ساک باید دیده بشه.من عصر بتا دادم دویست بود فردا صبحش رفتم سونو ساک رو دید

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲