2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست
عزیزمممممممم❤️❤️ الهی خدا بهت یک نی نی نازپ زیبا و سالم و باهوش بده که باعث افتخارت باشه، امیدوارم ا ...

راستی گلم سیکل قاعدگی رو از روز اول قاعدگی باید حساب کنیم؟خیلی گیج شدم😔

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راستی گلم سیکل قاعدگی رو از روز اول قاعدگی باید حساب کنیم؟خیلی گیج شدم😔

اره ، اگه انشاالله باردار هم بودی اولین چیزی که ازت میپرسن اینکه اولین روز آخرین دوره قائدگیت چندم بوده، بر اساس اون سن جنینو تخمین میزنن

اره ممکنه روزایه اول بی بی چک منفی نشون بده بعد یک هفته تست بزن دقیق معلوم میشه واس من همینطوری شد اولین بار نشون نداد کلی کار اینا انجام دادم خیلی اذیت شدم بعدچند روز یکی دیگ زدم مثبت شد رفتم آزمایش هم دادم باردار بودم

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
اره ، اگه انشاالله باردار هم بودی اولین چیزی که ازت میپرسن اینکه اولین روز آخرین دوره قائدگیت چندم ب ...

خداکنه عزیزم دعاکن برام

اره ممکنه روزایه اول بی بی چک منفی نشون بده بعد یک هفته تست بزن دقیق معلوم میشه واس من همینطوری شد ا ...

۴روزه عقب افتادم دوبار تست زدم منفی بود حالت تهوع دارمو همش خوابم میاد 

۴روزه عقب افتادم دوبار تست زدم منفی بود حالت تهوع دارمو همش خوابم میاد 

بزار درست یک هفته یا ۱۰ روز ک شد یکی هم تست کن صدرصد معلوم میشه اگ باز شک داشتی آزمایش بده

عشق مامان و بابا تو راهه😍