2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست
خداکنه هنوز ۳ماهه تو اقدامم ولی دارم دیوونه میشم ازغصه

اصلا خودتو ناراحت نکن میدونی‌من چند نفرو میشناسم بعد ۱۲ و۱۰ سال بچه دار شدن فامیل ما هم جوون بودن بعد ۵ سال بچه دار شدن تو هنو ۳ ماهه امیدتو از دست نده تا ۱سال طبیعی امکان داره نشه مطمئن باش حامله میشی سعی کن فکرتو با این چیزایه منفی خراب نکنی چون ۳ ماه ک چیزی نیس

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا خودتو ناراحت نکن میدونی‌من چند نفرو میشناسم بعد ۱۲ و۱۰ سال بچه دار شدن فامیل ما هم جوون بودن بع ...

من ازبچگی تنها بودم دیگه اصلا طاقت تنهایی ندارم نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه خیلی سخته انتظار تو این شرایط  اگه قراره بقیه عمرمم تنها باشم بهتره بمیرم دعام کنین

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 
من ازبچگی تنها بودم دیگه اصلا طاقت تنهایی ندارم نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه خیلی سخته انتظار تو ای ...

دیوونه تو هنوز سه ماهه اقدامی چرا انقدر زود ناامید میشی خدا صدای همه ی بنده هاشو میشنوه مطمئن باش نماز،قرآن و دعا بخون با خدا درد ودل کن خدا بنده هاشو هیچ موقع پس نمیزنه توکلت با خدا باشه انشالله بچه دار میشی

دیوونه تو هنوز سه ماهه اقدامی چرا انقدر زود ناامید میشی خدا صدای همه ی بنده هاشو میشنوه مطمئن باش نم ...

خداکنه بخداخیلی دلم گرفته و ناامید شدم دلم میخاد بمیرم حتی فکر اینکه اگه باردارنشم دیوونم میکنه 

من جزخداکسیو ندارم ولی اونه که صدای منو نمیشنوه😭😭

هیچ موقع اینطوری نگو خدا صدای هممونو میشنوه ب طور مثال خدا یه حکمتی دونسته ب این زودی نمیده زبونم لال شاید جایی تو افتادی بچت چیزیش شد یا خدایی نکرده واست قرار بود اتفاقی بیفته به کارای خدا ناشکری نکن. خدا صداتو میشنوه ایمانت قوی باشه خدا دامنت و سبز میکنه مطمئن باش 

هیچ موقع اینطوری نگو خدا صدای هممونو میشنوه ب طور مثال خدا یه حکمتی دونسته ب این زودی نمیده زبونم لا ...

انشالله ممنون عزیزم که ب حرفام گوش کردی خیلی دلم گرفته بود مرسی برام دعاکن

انشالله ممنون عزیزم که ب حرفام گوش کردی خیلی دلم گرفته بود مرسی برام دعاکن

انشاالله به حق پنج تن خدا دامنت و سبز کنه یه بچه ی صحیح و سالم بهت بده دوست عزیزم .و هیچ موقع ناشکری نکن از خودش بخوا که همیشه هوایه هممونو داره ❤🙏🏻🙏