2821
2789
عنوان

بارداری

210 بازدید | 40 پست

دوستان گلم راهنماییم کنید لطفا ۴روزه که از موعد پریودم میگذره و پریود نشدم بی بی چک هم زدم منفی بود ولی حالت تهوع دارم و همش خوابم میاد نمیدونم چیکارکنم راهنماییم کنید لطفا یعنی باردارم ؟

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی واقعا میشه ک بی بی منفی باشه ولی باردار باشی؟

برا من شد عزیزم، من انقد حالم بد بود که همسرم میترسید میگفت اگه حامله نباشی پس چیه؟ همش حالت تهوع و سرگیجه داشتم، ازمایش دادم معلوم شد باردارم

برا من شد عزیزم، من انقد حالم بد بود که همسرم میترسید میگفت اگه حامله نباشی پس چیه؟ همش حالت تهوع و ...

من میترسم ازمایش بدم باردار نباشم میمیرم ازغصه😔😔

انشالله که بارداری گلم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
من میترسم ازمایش بدم باردار نباشم میمیرم ازغصه😔😔

عزیزمممممممم❤️❤️ الهی خدا بهت یک نی نی نازپ زیبا و سالم و باهوش بده که باعث افتخارت باشه، امیدوارم اگه الانم باردار نبودی به وقتش بشی، پس چند روز صبر کن اگه پری نشدی بعد برو گلی جون

عزیزمممممممم❤️❤️ الهی خدا بهت یک نی نی نازپ زیبا و سالم و باهوش بده که باعث افتخارت باشه، امیدوارم ا ...

خداکنه گلم ممنونم برام دعا کنین چند روز دیگه برم آزمایش به نظرت؟