2777
2789
عنوان

یچیز وحشتناک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 90 پست
عزیزم یه خانومه برای شوهر عمم جادونوشته بود عمم میگفت شب که از کارش اومده بود خیلی حالش بدبود فرداش ...

اي واي😢😢😢😢چ ادم نامحترمي بوده هركي بوده

چ قدر ناراحت كننده🙁🙁🙁

خدارو شكرررر ك مشكلشون حل شده ايشون😢

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه باز نكنه مشكلي نيست؟

نه گلم اگه باز نکنید مشکلی نیست فقط باید یاببریدش دعانویس که جادو رو برطرف کنه یا دعاروبندازه دور گرچه بنظرم بهتره ببرن پیش دعانویس

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
عزیزم یه خانومه برای شوهر عمم جادونوشته بود عمم میگفت شب که از کارش اومده بود خیلی حالش بدبود فرداش ...

چقد وحشتناک

خدا لعنتشون کنه😢

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
اي واي😢😢😢😢چ ادم نامحترمي بوده هركي بوده چ قدر ناراحت كننده🙁🙁🙁 خدارو شكرررر ك مشكلشون ح ...

واقعا ولی خب شوهرعمم خیلی زود فوت کردن علتشم نامعلوم چون دکتر گفته نه سکته کرده نه چیزی خدابیامرزدش

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
نه گلم اگه باز نکنید مشکلی نیست فقط باید یاببریدش دعانویس که جادو رو برطرف کنه یا دعاروبندازه دور گر ...

براماهم نخه رفت تو لوله

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

منم تازه عقد کرده بودم روز عقدم باشوهرم بحثم شد اون شب خیلی ناراحت بودم فرداش یه دعوای بزرگ کردیم اصلا فکرشو نمیکردم شب عقدم برام دعا نوشته باشن خواستیم جداشیم

مادر شوهرم یه سید میبینه یه کتابی دستشه میگه میتونی یه سرکتابی برای پسرم و عروسم بگیری ماجرارو براش گفته بود حتی برادر شوهرم بود به برادر شوهرم که سنش پاین بو  گفت یه اب نمک بیار با یه سینی به برادر شوهرم گفت نمکارو بریز تو اب سینم بزار یه دعای خوند و گفت سینیو بردار مادر شوهرم با پسرش تعجب کرده بودن تویه اب مویه سر قرمز دیدن و سید گفت باید طلسمو باطل کنی مادر شوهرم گفت اگه تونستی باطلش کن من هر چقدر بگی میدم یک هفته طول نکشید اشتی کردیم و سیدم گفت از خانواده خودتونه از عروس نیست مادر شوهرم گفت میدونم کاره کی بوده  ولی نگفت کی

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
خدا بخیر کنه فقط

بعد اینکه متوجه شدید رابطه شما درست شد؟

بعد اینکه متوجه شدید رابطه شما درست شد؟

نه گلم،این وسطا خیلی اتفاقات عجیب و غریب افتاد که همه چی رو به هم زد،الانم رابطه مون شدیدا خرابه،من از خونم اومدم بیرون،و الانم پیش مشاور میرم برای اینکه اقدام کنم برا طلاق.

اگه سَرِ شماست...پس چرا تو زندگیِ ماست..؟؟!!

قران باصدای بلند مخصوصا وقت اذان تو خونه بخونید 

قران زیاد بخونید و با صدای بلند تو خونه پخش بشه 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
منم تازه عقد کرده بودم روز عقدم باشوهرم بحثم شد اون شب خیلی ناراحت بودم فرداش یه دعوای بزرگ کردیم اص ...

اخه زندگی ما خراب شد

چی میرسه به اون طرف که انقد پیگیره هر کاری میکنه

😐😑😐😑مخسَررره .. عزیزم نیومده سرت تا بفهمی.. انشالله هیچ موقع هم کسی پاپِیِت نشه

شوخی کردم دیگه عزیزم😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹