2777
2789
عنوان

یچیز وحشتناک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص نیس؟دارم دعوات میکنم دیگه😠😠

چرا دعوا میکنی😢

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
دوستتو مخسره کردی😠😠حالا که فهمیدم شوخی کردی بوست میکنم،بیا جلو😗😗😗😗😗

😂😘

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
منم تازه عقد کرده بودم روز عقدم باشوهرم بحثم شد اون شب خیلی ناراحت بودم فرداش یه دعوای بزرگ کردیم اص ...

عین این اتفاق برای خانواده ماهم افتاد ودقیقا به همین شکل طلسمو باطل کرد اون سید

خودتو که پیدا کنی،خیلیا رو گم میکنی، این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه!
نه گلم،این وسطا خیلی اتفاقات عجیب و غریب افتاد که همه چی رو به هم زد،الانم رابطه مون شدیدا خرابه،من ...

اگه میدونی دعا کردن برو باطلش کن زندگیتو خراب نکن مگه نگفتی شوهرم از گل نازک‌تر بهم نمیگفت باهم خوش بودیم

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
از حسادتشونه  باید با چیزی بروز بدن بدبختا

جاری منم جادوگره،یه کاسه خورشت داد به یه خانواده که دخترشون بدبخت شه،اون بدبختاهم که نمیدونستن چیه،دختره خورد،چندروز بعد با یه پسره فرار کرد آبروشون رفت بیچاره ها،به خواهر منم یه لیوان آب داده بود گفته بود بخور بختت باز شه،چندروز بعدش خواهرم فلج شد گوششم سنگین شد،بدبخت  شد، هنوزم خونه بابامه

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
عین این اتفاق برای خانواده ماهم افتاد ودقیقا به همین شکل طلسمو باطل کرد اون سید

خدا روشکر که زود فهمیدیم والا بعدا خدا میدونست چه بلاهای دیگم پشته سرمون بود

من اصلا نمیدونستم دعاچیه طلسم چیه تا بهم گفتن الانم میترسم

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
جاری منم جادوگره،یه کاسه خورشت داد به یه خانواده که دخترشون بدبخت شه،اون بدبختاهم که نمیدونستن چیه،د ...

چه عجوزه یه این جاریت 

خوب نتونستید باطلش کنید الانم دیر نیست انشاالله خوب میشه

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
انجام میدن،میتونه هم موثر باشه ولی خدا بر همه کس و همه چیز ناظره و قدرت داره، برگی از درخت نمیفته م ...

موفق باشيد

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

شوهرم تازه مغازه زده بود چن ماهیم گذشت اصلا سرنگرفت خیلی ناراحت بود میگفت حتما مغازه خیرو برکت نداره

خاست مغازرو جمع کنه

منم تو تلگرام همینجوری تو کانالا و گروها میچرخیدم تا یه ایدی یه خانم دیدم دعانویس بود فال خلاصه همه کاره بود رفتم پی ویش مجرارو بهش گفتم گفت یه خانمی که نزدیک خودشمام هست تو خانواده شوهرت رفته دعا خونده وله دعا نزاشته تومغازه نتونسته

گفت هروز که شوهرتون مغازرو باز میکنه این سه ایه رو باید بخونه

راهکار‌هایی برای ابطال سحر و طلسم

۱ ـ. پناه بردن به خداوند (گفتن اعوذ بالله من الشیطان الرجیم) و زیاد خواندن سوره‌های فلق و ناس؛

۲- خواندن آیه ۵۱ و ۵۲ سوره قلم (یعنی از: «و إن یکادالّذین ... تا آخر سوره») و هم چنین خواندن «آیة الکرسی».

از اون موقع خدارو شکر الان خوبه خیرو برکت داره

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است