2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

1430 بازدید | 15 پست

سلام میخواستم ببینم که گوشتی و نوکش افتاده است عمل کنم لطفاً اگه تجربه آیی دارین بگید که اصن تغییر کردین عمل بینی درد نداره بعدش و اینکه راضی بودین

اگر دکترت بلد باشه تغییر میکنی ولی نه به اندازه بینی استخوانی یعنی میگم سطح انتظارت بالا نباشی اما همین که نوکش جمعتر بشه افتادگیش بره کلی عوض میشی ولی خوب به اندازه استخوانی دست دکتر باز نیس واسه ظریف کاری

سلام من گوشتی بودم نزدیک دوسال عمل کردم، نوکش غضروف مصنوعی گذاشت و افتادگیس برطرف شده ،دردم اصلا نداشتم اما چند روز اول آدم کلافه میشه مخصوصا موقع خواب که اونم خیلی شدید نیست،دروغ نگم موقع بخیه کشیدن اذیت شدم،من طبیعی عمل کردم خیلی از بیسعورا فامیل میگن تغییر نکردی اما خیلی از دوستامم میگن خیلی ناز شدی،اما ببین دکتر بمن گفت بینی گوشتی نهایت نمره ای که میگیره ۱۷,نمره بیست نخواهد گرفت چون پتانسیلشو نداره،تو عکس بیاری بگی دماغ منو این شکلی کن بینی اولی تو با اون آدم یکی نیست که،پس اگر میخوای افتادگیش اوکی بشه و مقداری کوچیک بشه عمل کن وگرنه انتظار خیلی چیز شاخی نداشته باش،دوتا از دوستامم نیمه فانتزی کردن من خوشم میاد از قیافشون بامزه شدن،همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر دکترت بلد باشه تغییر میکنی ولی نه به اندازه بینی استخوانی یعنی میگم سطح انتظارت بالا نباشی اما ه ...

منم همینو می‌خوام که فرم بگیر و جمع و جور بشه دیگه نمی‌خوام زیاد کوچیک بشه

سلام من گوشتی بودم نزدیک دوسال عمل کردم، نوکش غضروف مصنوعی گذاشت و افتادگیس برطرف شده ،دردم اصلا ندا ...

الان مشکل تنفسی و این چیزا نداری ؟ دکتر کی بوده و اینکه راضی هستی میشه عکس بینی تو قبل و بعد تو بزاری 

خوب پس عمل کن ولی بعدش هم باید صبوری کنی چون نسبت به استخونی ورمش دیر میره اما خوب میشه

طوری نیست واقعا کل صورتم شده فقط دماغم😂😂😂😂 لامصب اعتماد به نفس مو گرفته 

من گوشتی بود بینیم با پوست ضخیم دیماه عمل کردم راضیم با اینکه هنوز ورم داره ولی مدلش خوبه بهتر از ان ...

دکتر کی بوده خداروشکر میشه عکس قبل و بعد تو بزاری ببینم تا چه اندازه فرم میده

الان مشکل تنفسی و این چیزا نداری ؟ دکتر کی بوده و اینکه راضی هستی میشه عکس بینی تو قبل و بعد تو بزار ...

نه اما همسرم میگه وقتی صاف می‌خوابی شروع می‌کنی خوابای بد دیدن و چرت و پرت گفتن از بعد عملتم اینجوری شدی نکنه اکسیژن نمی‌رسه بهت 😐آخه به من گفت انحرافتم عمل کردم اما دیگه من نرفتم عکس بگیرم، نه راستش عکس نمیتونم بفرستم. از بغل خوشگل تر شده ی قوس قشنگ داره و سربالا شده از روبرو هنوز یکم گمبلیه،اما میگن ممکنه تا سه سالم ورم بینی گوشتی کاملا نره،اما میگم دکتر گفت یه ظاهر جمع جور و ترتمیز میشه بهش داد خیلی نمیشه روی گوشتی ها مانور داد همینم شد من راضی ام تا الان 

نه اما همسرم میگه وقتی صاف می‌خوابی شروع می‌کنی خوابای بد دیدن و چرت و پرت گفتن از بعد عملتم اینجوری ...

خب همینم خوبه که عزیزم از  روز اولش که بهتره دماغ جمع میشه مبارکت باشه اجی  منم همینو می‌خوام دماغم جمع بشه و فرم بگیره و خیلی سربالا نباشه کلن طبیعی باشه و به صورتم بیاد درکل 

بعضی دکتر ها واقعا شانسی عمل میکنن

نمی‌دونم دکتر خودم جزو کسانی بود که زیاد میگیرن،اما من و دوستمو که به فاصله یک هفته عمل کرد الان دوستم غضروف اضافه آورده و دماغش یکم متمایل شده و کج میزنه