2777
2789
عنوان

یچیز وحشتناک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 90 پست
پارکینگ خونمون کارگاه خیاطیه همیشه ی خدا از سر و کولمون نخ بالا میره من بیکار شدنی ناخوداگاه نخارو گ ...

آره .چه بسا فکر هارو مغشوش کرده باشی.خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز تعریف کنم😂یه بار تو خونه مادرشوهرم تو یه کشو، یه دستمال کاغذی پیداکردیم توش یه مشت موهای چند ...

😂😂😂😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
یه چیز تعریف کنم😂یه بار تو خونه مادرشوهرم تو یه کشو، یه دستمال کاغذی پیداکردیم توش یه مشت موهای چند ...

🤢

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چرا بايد ي نفر انقد عوضي باشه ك براي كسي بد بخواد بدون اين ك اون در حقش بديكرده باشه؟     ...

پارسالم یکی به اسم خاله نامزدم به من اس داد گفت جداشو و این زنگیو ادامه نده و اینا 

امسالم که اینطوری

از اول سال ما یه روز خوش نداریم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
باهرچیزی میشه باهرچیزی حتی میخ حتی چوب خیلی مراقب باشید اگه ایناروبدون اینکه بدونید ازکجا بودن بنداز ...

خدا ازشون نگذره اونایی ک دنبال ب جون هم انداختن زن وشوهران

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مادر شوهر خواهرم هر وقت جادو میکرد می‌ریخت یه چیزایی توی یه تیکه از پارچه لباس خودش.😂

احمق مدرک جرم میذاشت از خودش 😂😂

چرا بايد ي نفر انقد عوضي باشه ك براي كسي بد بخواد بدون اين ك اون در حقش بديكرده باشه؟     ...

عزیزم یه خانومه برای شوهر عمم جادونوشته بود عمم میگفت شب که از کارش اومده بود خیلی حالش بدبود فرداش که از خواب بیدارشده بود دهنش کج شده بود و یه چشمشم کاملا نابیناشده بود عمم بعدیه ماه بهش میگن ببرش شاید دعاشده یاجادو بردش پیش یه دعانویسه دعانویسه گفته نفرین شده ببرش ویه دعا نوشته گفته باآب یکیش کن وبهش بده تادعا باطل شه بعد دوهفته شوهرعمم خوب شده بود😐معلومم نشد کی بود دعانویسه میگفت یه زنه چهارشونه دعارو تو کت همسرت انداخته 😏ولی خب عمم که رفته بود دنبالش دید نیست همه شکشون به دختر زن اول شوهرعممه هنوزم همه ازش گلع دارن چون آدم خوبی نیست😔

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

😂😂😂😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

فقط بد میارم جدیدا