2777
2789
عنوان

یچیز وحشتناک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هیچ عنوان بازشون نکن ونخونشون حتی باپلاستیک بگیرشون بنداز داخل آب تمیز یابنداز دور

اگه باز نكنه مشكلي نيست؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
جل الخالق با يه نخ گره خورده مردم چه كارا كه نميكنن مرزها رو جابجا ميكنن فقط موندم نقش خداوند قها ...

انجام میدن،میتونه هم موثر باشه

ولی خدا بر همه کس و همه چیز ناظره و قدرت داره، برگی از درخت نمیفته مگر خواست خدا

پس باید به خدا توکل کنیم و ازش بخواهیم کمک کنه در این مورد

عزیزم بدون اینکه دستکاریش کنی به یه دعانویس نشون بده حتما .. بنداز تو نایلکس و گره بزن سرشو .‌دستاتم ...

دستاتم بشور طلسمی نشه🤣

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اونوقت من ب همسرم میگم مارو جادو کردن میگه چطوری؟ ما ک چیزی تو خونه پیدا نکردیم. پس نگو با نخ هم میش ...

باهرچیزی میشه باهرچیزی حتی میخ حتی چوب خیلی مراقب باشید اگه ایناروبدون اینکه بدونید ازکجا بودن بندازید دور چون دعوا و درگیری به وجود میاره توخونه میخ چوب پارچه نوشته روی کاغذ یه تیکه وسیله

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
نخ پر از گره  غیر طبیعیه

برش دار بنداز دور

فكرتم درگيرش نكن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بله عزیزم رابطه بسیار محترمانه و عالی منو شوهرم الان رسیده به مرز جدایی، شوهرم بهم از گل نازکتر نمی ...

منم رابطم با نامزدم افتضاح شده یه هفتست

دقیقا چند روزم هست دیدمشون

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یه چیز تعریف کنم😂یه بار تو خونه مادرشوهرم تو یه کشو، یه دستمال کاغذی پیداکردیم توش یه مشت موهای چندش آور بود. انگار یکی مثلا موهای پاشو زده بود گذاشته بود لای دستمال گذاشته بود تو کمدشون. ما فکر کردیم جادو کردن انقد ترسیده بودیم دیگه آخراش مادرشوهرم داشت به من شک میکرد!!!! یهو برادر‌شوهرم از باشگاه اومد دید ما همه تو اتاق جمع ‌‌شدیم با ترس به مادرشوهرم گفت اونا موهای پای منه با ماشین اصلاح زدمشون قایمشون کردم چون اگه میفهمیدی پوست کلمو میکندی😂