2777
2789
عنوان

یچیز وحشتناک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس بزا 

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

من الان خیاطی کردم خونمون پر نخ سیاه گره خورده در همه 😆

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم بدون اینکه دستکاریش کنی به یه دعانویس نشون بده حتما .. بنداز تو نایلکس و گره بزن سرشو .‌دستاتم ...

مامانم میخواست بشورتش رفت تو لوله اونیکیم جارو برقی کشیدم خوردتش

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

اونوقت من ب همسرم میگم مارو جادو کردن میگه چطوری؟ ما ک چیزی تو خونه پیدا نکردیم. پس نگو با نخ هم میشه  

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خوب یعنی چیزی تغییر کرده بود از قبل و بعد از پیدان شدنش

بله عزیزم رابطه بسیار محترمانه و عالی منو شوهرم الان رسیده به مرز جدایی،

شوهرم بهم از گل نازکتر نمیگفت،اما به قصد کشت کتکم زد،زندگیم زیرو رو شد،مادرشوهرم این فتنه رو به پا کرد

اگه سَرِ شماست...پس چرا تو زندگیِ ماست..؟؟!!

به هیچ عنوان بازشون نکن ونخونشون حتی باپلاستیک بگیرشون بنداز داخل آب تمیز یابنداز دور

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
تو خونه ما هم نخ پيدا ميشه به اميد خدا هممون جادو شديم بزن كف قشنگه روو🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

نخ پر از گره 

غیر طبیعیه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟