2789
عنوان

ینی من میمیرم؟؟؟

641 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها تروخدا مسخرم نکنید.چن شب پیش یه خوابی دیدم با خودم که تعبیرش اینه که من میمیرم.من خیلی به صدقه اعتقاد دارم صدقه دادم گفتم رفع میشه حتما.حالا امروز یکی از خواهرام زنگ زد بهم ک تروخدا مواظب خودت باش ی خواب خیلی خیلی بد باهات دیدم دو بارم دیدم. دیگه واقعا ترسیدم.بعد از ظهرم یکی دیگه از خواهرام زنگ زد ک  خواب دیدم با شوهرت دعوا کردید از دستش ناراحتی.امروز خیلی روز بدیو پشت سر گذاشتم واقعا میترسم ..نکنه بلایی سرم بیاد..

شما نظرتون چیه خانما؟ لطفا کمکم کنید فکرم خیلی مشغوله

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

چ خوابی دیدی؟؟؟

صدقه بندازشده چندباربندازی بازم بنداز ان شا الله ک خیرِ

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردن تو خواب یعنی عمرطولانی🤔

گفتم خوابی دیدم ک تعبیرش مردنه خواب ندیدم ک مردم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

بزار برات یه خاطره بگم

عموی من خواب دید، که مُرده و تاریخ روی سنگ قبرش رو هم دید

دیگه منتظره اون تاریخ بود

الان یه ۲۰ سالی گذشته و هنوز که زنده اس شکر خدا

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
۷تاایت الکرسی بخون فوت کن ب خودت ازهربلایی محفوظ میشی ب خوابتم فک نکن انشالله ک چیزی نی

نمیتونم فک نکنم همش جلو چشممه مخصوصا از امروز ک خواهرامم گفتن خواب دیدن😳