2777
2789
عنوان

ینی من میمیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 51 پست
والا دیگه خابش خیلی داغون بود نمیشد ب نیکی تعبیر کرد😂😂

من چندشب ک حتی شده ی لحظه ازخوابام متعلق ب عشق اولم شده نمیدوم چرا..من حتی بهش فکرم نمیکنم

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
من خییییلی خواب دیدم ک عروسیمه،عروسی ام میگن تعبیرش مرگه،نگران نباش پیش خودت خوب تعبیرش کن و صدقه بن ...

منم دقیقا همین خوابو دیدم 😯

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه شنیدم خواب بدو نباید تعریف کرد.امروز خواهرمم برام تعریف نکرد فقط گفت خواب خیلی خلی بدی باهات دید ...

همیشه خواب بد بد نیست.. منم ی روز خواهرم بهم زنگ زد گفت ی خواب بد ازت دیدم بعد فرداش خودش بهم زنگ زد ک از کسی تعبیرشو پرسیده اتفاقا خواب خوبی بوده حالا تو برو شیر اب رو باز کن اول برا اب بگو بعد بیا برا مابگو تاخیالت راحت شه

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

[QUOTE=112001542]این تاپیکتو حذف نکن که سال دیگه دیدیم بخندیم😀[/QUOTخدا از دهنت بشنوه عزیرم

.امروز میگفتم من همش ارزو میکنم ک بهم بچه بدی حالا میذاری آرزو به دل بمیرم..

توکل به خودش

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
😂😂😂منم خیلی سال پیش دقیقا خواب بدی دیدم. فرداش رفتم دانشگاه تا در کلاس باز کردم یکی از بچه ه ...

چ عجیب ولی خداراشکر که سالمی

درکت میکنم ولی ایت الکرسی رو حتمابخون

چشم عزیزدلم.ممنون

[QUOTE=112001542]این تاپیکتو حذف نکن که سال دیگه دیدیم بخندیم😀[/QUOTخدا از دهنت بشنوه عزیرم .امروز ...

این فکرارو از خودت دور کن دختر

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
😂😂😂منم خیلی سال پیش دقیقا خواب بدی دیدم. فرداش رفتم دانشگاه تا در کلاس باز کردم یکی از بچه ه ...

😂😂😂😂خداروشکر عزیزم خدا بزرگه انشالله واسه منم چیزی نیست

چ عجیب ولی خداراشکر که سالمی

😂😂 واقعا عجیب بود. الان این موضوع بین پسر داییم هام و داداشم تبدیل به جک شده. دیگه خودشون اینقد بهش بال و پر دادن و چرت و پرت اضافه کردن و میخندن 😂😂😂😂

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
😂😂😂😂خداروشکر عزیزم خدا بزرگه انشالله واسه منم چیزی نیست

ممنونم. نگران نباش عزیزم 😂😂

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
ضمیر ناخداگاهت

نه والا سرم تو کتابمه انقدر ک استرس ازمون دارم.. 

حتی در حقیقت دلم نمیخوادتو ناخوداگاهمم باشه چون سودی برام نداره

این ک ترس نداره.. منم ی شب خواب دیدم عروسیمه اتفاقا شوهرم برام عروسی گرفته بود دومادیکی دیگه بود ب ش ...

عزیییز دلم ممنون دلمو قرص کردی.منم خواب دیدم عروسیمه ولی اصلا دامادی نبود فقط من بودم و میرقصیدم خیلی ترسیدم.ولی الان دیگه از حرفات یه عالمه انرژی مثبت گرفتم.انشالله ک همیشه شاد و خوشحال و خوشبخت باشی