2777
2789
عنوان

ینی من میمیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 51 پست
نمیتونم فک نکنم همش جلو چشممه مخصوصا از امروز ک خواهرامم گفتن خواب دیدن😳

بگو چی دیدی

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ان شاالله که بلا دوره عزیزم همین که صدقه داده ای حتما رفع بلا میشه به خداوندتوکل کن.

ممنون عزیزم چشم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
گفتم خوابی دیدم ک تعبیرش مردنه خواب ندیدم ک مردم

تعبیر خوابها درست نیستن

کلا مقوله خواب دیدن کاملا علمی هست 

این تعبیرها و...رو جدی نگیرید

انشالله که عمر طولانی خواهید داشت

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بزار برات یه خاطره بگم عموی من خواب دید، که مُرده و تاریخ روی سنگ قبرش رو هم دید دیگه منتظره اون ت ...

😐ولی عموی من خاب بد دید من تعبیر کردم تصادفه بدبخت تصادف کرد😂😂😂وای هنوزم عذاب وجدان دارم خداروشکر زن عموم نفهمید/:وگرنه جرواجرم میکرد

🖤
بزار برات یه خاطره بگم عموی من خواب دید، که مُرده و تاریخ روی سنگ قبرش رو هم دید دیگه منتظره اون ت ...

😂😂خدا کنه خواب منم مثل عموی شما باشه 

لبخند اوردی رو لبم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
😐ولی عموی من خاب بد دید من تعبیر کردم تصادفه بدبخت تصادف کرد😂😂😂وای هنوزم عذاب وجدان دارم خداروشک ...

همیشه باید خواب رو ب نیکی تعبیرکنین

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

😂😂😂منم خیلی سال پیش دقیقا خواب بدی دیدم. فرداش رفتم دانشگاه تا در کلاس باز کردم یکی از بچه ها گفت دیشب خواب بدی دیدم مراقب خودت باش😐، ظهر رفتیم سلف غذا بخوریم پسر داییم زنگ زد که خوبی؟ مواظب خودت باشی ها😐😐😐. دو ساعت بهدش داداشم زنگ زد خودم میام دنبالت خواب بد دیدم🙄. 

اون یکی پسر داییم زنگ زد که خوابی که دیدم اینقد بد بود از دیشب تا الان حالم بده 🤔🙄😐. دیگه واقعا ترسیده بودم منتظر داداشم شد اومد دنبالم تو راه واسش تعریف کردم اونم نگران شد. اما هیییییچ اتفاقی نیوفتاد 😂😂😂😂 الان ۱۴ سالی از اون موضوع گذشته 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
بگو چی دیدی

اخه شنیدم خواب بدو نباید تعریف کرد.امروز خواهرمم برام تعریف نکرد فقط گفت خواب خیلی خلی بدی باهات دیدم دوبار مواظب باش