2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۷ ساله ی مامان خسته و خیلی عصبی هستم .بچه داری مسخره ترین کار دنیاست 

حق داری خیلی خیلی سخته من بعضی وقتا با تمام وجودم میهوام جیغ بکشم انقدر ک دیگه تموم بشم😥

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
@atanaz22     @atizari    

من۲۰ متاهل دانشجورشته حسابداری وترک هستم

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
مادر بووووووودن عاشقانه ترین کار دنیاست  نه حقوق نه بیمه نه تعطیلی

منکه خستم خیلی دلم مادربودن نمیخواد ازبچه ها همیشه بدم میومد البته دخترمو خیلی دوستدارم ولی دوستدارم زودتر بزرگ بشه بره دنبال زندگیش منم از مسیولیت رهاشم .

همه پزشکا همینجورین یعنی؟ عزیزم ایشالله سالم باشین یه نی نی خوشگل و تپلی هم گیرتون بیاد😍😍اینا همش ...

آره دیگه شرایط همه همینه

۷سال دانشجویی بعدش ۲سال باید بری طرح بعدش میشه ۴سال رزیدنت دوباره ۲سال طرح اونوقت در بهترین حالت در ۳۵سالگی میشه یه پزشک متخصص که طرحش تموم شده و ادامه ماجرا

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
حق داری خیلی خیلی سخته من بعضی وقتا با تمام وجودم میهوام جیغ بکشم انقدر ک دیگه تموم بشم😥

بچم خیلی لجبازه خیلی خیلی .جوریکه در روز شاید چهار پنج بار گریه کنم ازدستش .خستم دوست ندارم صبح بشه وقتی چشام باز میشه و میبینم روز شده غم عالم میاد تو وجودم

آره دیگه شرایط همه همینه ۷سال دانشجویی بعدش ۲سال باید بری طرح بعدش میشه ۴سال رزیدنت دوباره ۲سال طرح ...

وای چ سختتت من چجوری تحمل کنممم

دندون هم همینجوریه؟ بعد یه سوال دیگه تو دوران طرح و رزیدنتی هم حقوق میدن؟ 

خوبه ک برا شما شیرینه برامن ک اینطور نیس بچه من بیش اندازه سخته و لجباز خستم خیلی خستم

منم خسته میشم ولی با یه خندش خستگی از تنم میره

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
بچم خیلی لجبازه خیلی خیلی .جوریکه در روز شاید چهار پنج بار گریه کنم ازدستش .خستم دوست ندارم صبح بشه ...

عزیییززززم چاره لجبازی فقط کم محلی و اینکه به خودت کااااملا مسلط باشی نه خانی اومده نه خانی رفته ...خیلی خودتو درگیر نکن خیلی سخت نگیر شبا یکم با خدا و اهلبیت درد و دل کن آرومت میکنن کمکت میکنن مطمئن باش اگر به خاطر خدا خوب باشی و خوب رفتار کنی خدا به بهترین شکل ممکن برات جبران میکنه عزیزم منم اگر قابل باشم برات دعا میکنم...

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...