2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآن دوره و زمانه تغییر کرده، و پدر و مادرها راحت میتونن اطلاعاتشونو در مورد تربیت فرزندانشون بالا ببرن، ولی متأسفانه یا تنبلی میکنن، یا همچنان در ناآگاهی به سر میبرن! که عجیبه... 

توی همین سایت بعضی از مامانا تاپیک میزنن و میگن از دست جیغ زدنای بچه‌ی دو ساله‌شون خسته شدن و بچه دو ساله حرفشونو نمیفهمه و گوش نمیده و از این قبیل تاپیک‌ها، در صورتی که اگر یه کم مطالعه داشته باشن می‌فهمن که بچه‌ها توی هر سنی یه رفتار خاصی دارن که اقتضای اون سنه یا به خاطر شرایطیه که دارن. بعد از بچه دو ساله توقع دارن به اندازه یه آدم بزرگ حرف حالیش بشه! هنوز خیلی از پدر و مادرها نمیدونن که بچه‌ها با حرف تربیت نمیشن، بلکه با دیدن رفتار بزرگترها تربیت میشن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

١-سن و نحوه استفاده از فضاي مجازي 

٢- آموزش برخورد با محيط زيست به فرزندان

٣-لزوم احترام فرزندان به بزرگترها

٤-قدرت نه گفتن در جامعه

٥-لزوم تقويت اعتقادات در فرزندان

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
الآن دوره و زمانه تغییر کرده، و پدر و مادرها راحت میتونن اطلاعاتشونو در مورد تربیت فرزندانشون بالا ب ...

هییی استارتر اگه بدونی چقدر خودمو کشتم و همینا رو بهشون گفتم 

یه بار اومدم گفتم بچه باید ساعت خواب و خوراک و کلا زندگی اش رو برنامه باشه 

همه گفتن برو بابا حوصله داری یعنی حاضر نیستن بخاطر بچه هاشون یکم خودشونو تغییر بدن فقط بلدن حرفهای قشنگ بزنن که بهشت زیرپای مادره 

اره اونم مادری که یه ذره وقت بازی و تربیت بچه شو نمیذاره 

داشتم تو سایت خارجی مطالعه میکردم مخصوص پدرمادرا بود که خانواده های المانی, انگلیسی, فرانسوی و امریکایی هر کدوم قانون ساعت خواب دارن واسه بچه و همینطور دیدن تلویزیون 

امریکایی ها ساعت ۸ شب بچه رو میخوابونن و خیلی دیر بشه ۹ چون مغز ساعت ۱۰ شب شروع به ترشح هورمون های مفید میکنه 

ولی من هرچی اینجا میگم نه هیچکس رو تربیت بچه کنترل کنه نه چیزای دیگه فقط یه بچه زایمان میکنن و تمام 

برای همینه که همیشه گفتم بچه داری کار سختیه چون تو داری جسم و روح و شخصیت یه موجود زنده رو شکل میدی 

همین الان تایپک بود هیچکس حوصله نداشت با بچه اش بازی کنه یا براش کتاب بخونه با اینکه خونه دارم هستن اکثرا

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

استارتر درمورد تاثیرات منفی تنبیه بدنی هم مطلب بزار من تو یه سایت خوندم تنبیه بدنی بخصوص تو سن خردسالی باعث ترشح اضطراب و ترس میشه که رو مغز بچه اثر منفی داره و میتونه هوشش رو پایین بیاره و رو حافظه و عملکردش در مدرسه تاثیر بزاره 

همچنین باعث پرخاشگری یا برعکس گوشه گیری میشه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
الآن دوره و زمانه تغییر کرده، و پدر و مادرها راحت میتونن اطلاعاتشونو در مورد تربیت فرزندانشون بالا ب ...

دقیقا همینطوره

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
١-سن و نحوه استفاده از فضاي مجازي  ٢- آموزش برخورد با محيط زيست به فرزندان ٣-لزوم احترام فرزن ...

مرسی قربونت، 🌹❤️

استارتر درمورد تاثیرات منفی تنبیه بدنی هم مطلب بزار من تو یه سایت خوندم تنبیه بدنی بخصوص تو سن خردسا ...

این موضوع خیلی مهمه