2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 99 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من واسم فرقی نمیکنه عزیزم  خودمم از حال خودم ناراحتم  اما از بس خانواده شوهرم گفتن  ...

اهميت نده

تو ك ميدوني جنسيت دست تو نيست

ناراحتي و افسردگي نداره جوري عشق بورز بهش تا دهن همه بسته بشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ان شالله  من همچین ادمی نبودم  اما حالم خیلی گرفته هست  خدا منو ببخشه

خیلی زود خوب میشی،سعی کن از این به بعد با دختر ارتباط بگیری،برو براش یه لباس دخترونه کوچولو بگیر ،به همسرتم فرصت بده 

اگرم کسی بهت حرفی زد ،قاطعانه بگو ،خداوند منو لایق داشتن یه دختر دیده ،خیلی هم خوشحالم ،تا ادامه ندن

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
عه ناشکری نکن گلم منم ی دختر دارم. دخترم مدام میگه مامان خواهرم میخوام حالامجبورم دوباره بعد پسرم بر ...

عزیزم ازه درس میگی واقعا دختر نعمته چون من خودم چجوریه واسه پدر مادرم  میدونم دخترمم همینجوری میشه 

اما ای فرهنگ زشتی ک دارن من بیزارررن😔

وای چقدر بد بوده برخورد همه تون بخاطر دختر بودن بچه

اره خیلی بدبود ک من دخترموحامله بودم همه داشتن بال درمیاوردن مخصوصا مادرشوهرمو شوهرم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
عزیزم ازه درس میگی واقعا دختر نعمته چون من خودم چجوریه واسه پدر مادرم  میدونم دخترمم همینجوری م ...

اره ولی مگه تاج و تختشون بی وارث مونده. خودت اذیت نکن افتخار کن تو مادر دوتا دختری. خیلی ها حسرتش دارن. وخدایم کافیست بیخیال حرفای مردم برا خودت زندگی کن قوی باش😘

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
اره عزیزم چاره ی ندارم  😔خدا منو ببخشه

تاپیکهای منو بخون... چند وقته دنبال بچه ام و باردار نمیشم... همش دارم مشت مشت دارو میخورم. من دختر خیلی دوست داشتم همیشه. الان میگم فرقی نمیکنه. بشه فقط... دو قلو پسر هم شد عیبی نداره. شما بخاطر دختر بودن بچه و حرف بقیه ناراحتی؟ ما چی بگیم که بقیه بهمون میگن نازا