2777
2789
عنوان

968 بازدید | 99 پست

سلام 

من ی دختر ناز و دوست داشتنی دارند

باز حامله ام خانواده شوهرم و شوهرم همه‌شون انتظار پسر داشتن 

امروز رفتم سونو ۱۵هفته و ۵روزم بود 

گفت دختره 

شوهرم از سونو گرافی حرف نزد باهم تا خونه 

خودمم خیییییلی ناراحت شدم 

چقدر نذر و نیاز کردم 

من چقد مامان بدیم ک این حالا دااارم

😔😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باورم نميشه شما يه زن امروزي باشه و با تحصيلات

😐😐😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

از اینکه دوباره دختر داری؟؟ واقعا؟؟؟؟🙄 پسر چه بدرد میخوره ؟؟دختره که گریه کنه مادرو پدرشه 

بخاطر بقیه میگه نه خودش.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

عه ناشکری نکن گلم منم ی دختر دارم. دخترم مدام میگه مامان خواهرم میخوام حالامجبورم دوباره بعد پسرم برم باردار بشم برای دختر.خوش بحالت دوتا دختر خیلی خوبه مخصوصا برای دخترات. خدا حافظ همه نی نی ها باشه

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

با هر دختری ک خدا ب ادم میده دری از درهای بهشت بروی ادم باز میشهو رحمت خدا سرازیر... پس خداتو شکر کن و ازش بخواه هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد...کسی چیزی گفت بگو راضیم به رضای خدا

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

توکه شوهرت جنسیت براش مهمه چرا رژیم .... اینانگرفتی. 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
از اینکه دوباره دختر داری؟؟ واقعا؟؟؟؟🙄 پسر چه بدرد میخوره ؟؟دختره که گریه کنه مادرو پدرشه 

😑😑😑😑😑برای دلداری دادن به استارتر نیازی نیست ،یه جنسیت رو بکوبی 

مگه پدر و مادر بچه میارن که براشون گریه کنه ،چه طرز تفکری

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

اشکال نداره 

بالاخره هرکس باشه دوست داره از دوجنس داشته باشه 

این حالت ها طببعیه

ولی چندمدت دیگه بچه رو ببینه عاشقش میشه😍😍😍😍😍

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

وقتی شنیدم بچم پسره ناراحت شدم قاطی کردم اعصابم خورد شد اما وقتی فرداش دوباره رفتم سونو و دیدم دو تا خانوم اومدن برای سقط چون بچشون مشکل داشت از ته دلم خدا رو شکر کردم ک بچم فقط سالمه .الانم عاشق پسرم هستم ...بخدا جنسیت فرق نمیکنه فقط سالم باشه

پسر نازم عاشقتم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز