2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 99 پست
وای نه گناه داره خواهر میخواد. خودم انقدر دوست داشتم اینم دختر بشه خدا نخواست ان شاالله توانایی بده ...

عجب 😂

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شما اگه باهوش بودي متوجه ميشدي منظور من رو دختر پسرش كاري ندارم اين تفكر ك استارتر فكر ميكنه لابد ...

منظور شما از کلماتتون بر میاد ،من تو ذهن شما نیستم که بدونم پنج خط منظور دیگه داشتی ،لطفا شما که باهوشی ،درست صحبت کردنم یاد بگیر

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منظور شما از کلماتتون بر میاد ،من تو ذهن شما نیستم که بدونم پنج خط منظور دیگه داشتی ،لطفا شما که باه ...

من با شما بد صحبت نكردم

هركس با توجه به حقش برداشت خودشو ميكنه از جملات

شمام اگه نميتوني از ٥ خط برداشت كني بهتره ريپ نكني☺️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها دختر دوست داشتن یا پسر دوست داشتن کاملا دلی هست ربطی به قدیمی و روشنفکر بودن نداره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم درکت می کنم کاملا 

من سر بچه ی اولم کلی محرم گریه کردم که دختر نباشه همه ی خانواده ی شوهرم انتظار پسر داشتن وقتی رفتم سونو و گفت دختره اصلا نمی تونستم حرف بزنم شیرینی خریدم بردم برا خانواده ی شوهرم همه خوشحال شدن که پسره بچه دقتی گفتم دختره همه شکه شده بودن مادر شوهرم گفت دروغ می گی پسره پس چرا شیرینی خریدی شوهرم گریه می کرد که مگه من چیکار کردم که خدا بهم دختر داده اصلا یک وضعیتی بودا تو اون حال وروز خودم باید شوهرمم اروم می کردم که دختر خوبه دختر اله دختر بله ولی وقتی که زایمان کردم اولین باری که چشم شوهرم بهش افتاد تا همین الان که دخترم چهار سالشه تا حالا ار گل خوش تر بهش نگفته و حتی نزاشته کسی چیزی به من یا دخترم بگه هر روز چند بار زنگ میزنه حالشو می پرسه یه اخ بگه شوهرم می میره و زنده میشه اون ادمی که وقتی فهمید دختر دار شده اشک می ریخت الان با هر اشک دخترم اشک میریزه به خدا بعضی وقت ها به دخترم  حسودیم میشه

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55
اره عزیزم  بخدا واسه من فرقی نمیکنه

اسی تو ان تی بهت گفته بودن دختر یا پسر 

از اینکه دوباره دختر داری؟؟ واقعا؟؟؟؟🙄 پسر چه بدرد میخوره ؟؟دختره که گریه کنه مادرو پدرشه 

واسه من فرق نمیکنه 

اما حال اونا حال منو خراب میکنه

من خودم همچین ادمی نیستم

بچه ها دختر دوست داشتن یا پسر دوست داشتن کاملا دلی هست ربطی به قدیمی و روشنفکر بودن نداره 

آره ولی باید بهش توجه نکرد... منم دختر دوست داشتم همیشه. الان که باردار نمیشم به دوقلو پسر هم راضی هستم

منم نی نیم دخمله،داداش نداشتم فقط ۱خواهر دارم ک عاشقشم همش دوس داشتم پسر دار شم ولی خدا رو شکر خدا ب دل شوهرم نگا کرد ۱دختر ناز تو دلمه،همیشه شوهرم میگه خودم هم داداشتم هم رفیقتم ناراحت نباش😘

من با شما بد صحبت نكردم هركس با توجه به حقش برداشت خودشو ميكنه از جملات شمام اگه نميتوني از ٥ خط ب ...

به من گفتین اگه باهوش بودین !به هر حال از کوزه همان تراورد که در اوست ،خیر پیش

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
به من گفتین اگه باهوش بودین !به هر حال از کوزه همان تراورد که در اوست ،خیر پیش

حقيقت رو گفتم

كاش به جملاتتون واقعا اعتقاد داشته باشين خودتونم

روز خوش🖐🏻🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤