2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 99 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولا هر چی خدا صلاح بدونه خیلی ها همین آرزو دارن که بچه دار بشن حالا چه دختر چه پسر ناشکر نباشید دوما ربطی به شما نداره که جنسیت توسط اسپر مرد مشخص میشه ربطی به زن نداره 

عه ناشکری نکن گلم منم ی دختر دارم. دخترم مدام میگه مامان خواهرم میخوام حالامجبورم دوباره بعد پسرم بر ...

تو دیگه کی هستی، 😂بخاطر دخترت هی می زایی ،ولش کن 😂

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

باورم نميشه شما يه زن امروزي باشه و با تحصيلات 😐😐😐

احتمالا زن امروزی زنیه که فقط دختر دوست داشته باشه😑حس گذرای الانشه 

اومده درد دل کنه

بچه ش رو که سر راه نذاشته

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

عزیزم ناراحت نباش فقط شکر کن هر چی خدا بده هدیه الهی هست 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

استاتر عزیز تجربه نشون داده خانواده هایی که فقط از یک جنس بچه دارن تنش توشون کمتره در آینده. فکر کن دوتا خواهر یا دوتا برادر بهتره تا یه خواهر و یه برادر.‌... شوهرت و خواهرشوهرتو ببین... مال تو رو نمیدونم ولی مال من که اصلا به درد هم نمیخورن که هیچ‌‌ سایه ی همو با تیر میزنن...ولی خواهرها با هم خیلی خوبن‌. خدا بزرگترین لطف رو در حقت کرده. از چی ناراحتی دختر؟؟؟؟

دعا کن خدا به منم بچه بده

احتمالا زن امروزی زنیه که فقط دختر دوست داشته باشه😑حس گذرای الانشه  اومده درد دل کنه بچه ش ر ...

شما اگه باهوش بودي متوجه ميشدي منظور من رو

دختر پسرش كاري ندارم

اين تفكر ك استارتر فكر ميكنه لابد يكاري كرده كه شانس باهاش يار نيست

شوهرش باهاش حرف نميزنه تقصير استارتره چون بچش دختره و.....

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

تو دیگه کی هستی، 😂بخاطر دخترت هی می زایی ،ولش کن 😂

وای نه گناه داره خواهر میخواد. خودم انقدر دوست داشتم اینم دختر بشه خدا نخواست ان شاالله توانایی بده ی دختر دیگه هم بهم بده.😁😂😀 فندقمم دوست دارم ولی خوب دختر ی چیز دیگه ست

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂