2777
2789
عنوان

درد دل۲

48 بازدید | 7 پست

خب درادامه دردلی که قبلاگفته بودم،این وبگم که:یه باریکی از فامیلامون برای نوه اش تولدگرفته بودودورهم،جمع شده بودیم وبعدکه یه ذره ازتولدگذشت،یکی ازفامیلای نزدیک مون؛برگشت به همه کادودادولی به ماکادونداد ومنم خیلی ناراحت شدم.

یه باردیگه رفته بودیم مهمونی وسفره شام وپهن کردن،بعد از پهن شدن سفره شام،صاحبخونه به من گفت:بشقاب هارو بچین توی سفره.(به دخترخودش نگفت)

این اتفاق،چندبارافتادولی دفعه آخردیگه خسته شدم وبه حرفش گوش ندادم.

یه بارهم،رفته بودیم باغ.به محض اینکه پامون وگذاشتیم توی باغ،شروع کردن به اذیت کردن.

اول یکی به من گفت:بروبرام چای بیارولی نیاوردم

اون موقع اصلاچیپس وپفک نمیخوردیم وهرکدوم شون که وارد میشدن،یه پلاستیک پرازچیپس وپفک دست شون بود.

بعدمن رفتم پانتومیم بازی کنم،یکی شون گفت:حالامونده تایاد بگیری(اینم بگم که اون موقع ازنظرشرایط روحی،حالش خوب نبود.)

یه باریکی ازاعضای خانواده روبرای تولدش سورپرایز کردیم و  فرداشبش همه شون،سرزده اومدن خونه مون وگفتن: سورپرایزشدی؟(میخواستن بگن:ماهابلدنیستیم) واگه مایه کاری روبرای اولین بارانجام بدیم یایه کارجدیدانجام بدیم ،یاحسودیشون میشه یااون کار ونادیده میگیرن.

یه باریه قاب گوشی خریده بودیم که خیلی قشنگ بود ولی اصلا هیچکس نگفت:قشنگه

دفعه بعدش دیدیم که یکی شون خریده وجلوی ماباگوشیش 

حرف میزنه ولی مااصلامحلش نزاشتیم.

(اینم بگم که همیشه ازهمه نظرازشون بهتریم)

ولی اگه بهترین لباس هاهم تن مون باشه،نمیگن قشنگه یا مبارک باشه.

ویه موضوع دیگه:اون موقع اعتمادبه نفسم پایین بودولی الان متوسط شده(به امیدروزی که بره بالا وعالی بشه)

همه چی به خودت بستگی داره اگه هم اینقدر بد رفتاری میکنن بهترین کار بی محلیه

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خوب ناراحت میشی که خیلی حق داری ولی ادمای بیشعور رو که نمیشه شعور بهشون خوروند که😉😉😉😂😂😂

الکی ذهنت درگیر این چیزا نکن ذهن آدما خیلی گسترده و انرژی ذهنتو بزار برای چیزای بزرگتر💪💪💪☺☺☺

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
آره خوب ناراحت میشی که خیلی حق داری ولی ادمای بیشعور رو که نمیشه شعور بهشون خوروند که😉😉😉😂😂😂 ا ...

چندسال ذهنم و واسه اینامیزاشتم.بعد باخودم گفتم اونا دارن زندگی شون و میکنن به منم فکر نمیکنن.

منم تو ذهنم کمرنگ شون کردم

قطعا آزار دیده ان که بقیه رو هم آزار میدن

ذهنم و برای چ چیزایی بزارم؟

چندسال ذهنم و واسه اینامیزاشتم.بعد باخودم گفتم اونا دارن زندگی شون و میکنن به منم فکر نمیکنن. منم ت ...

برای چیزایی که لایقشی

آینده ی روشن و موفقی که تو لایقشی و از آن توئه

میدونی برای داشتن یه زندگی خوب باید یه ذهن خوب و آماده داشته باشی