2777
2789
عنوان

سرطان رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیه یی واسم نمونده خیلی داغونم ازبچگی که بابام فوت کرده بامشگلات بودم همه جورمشگلی روتجربه کردم دل ...

عزیزم سرطان رحم قابل درمانه و رحم را خارج میکنن. عمل سختیه اما دیدم انجام دادند و مشکلی پیش نیومده. خدا کمکتون کنه

خدا هر کس رو بیشتر دوست داره بیشتر امتحانش میکنه.امیدوارم از این امتحان سربلند بیرون بیای.

در همه حال خداروشکر کن.

امیدتو از دست نده خدا خودش کمکتون میکنه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

ولی ناراحت نباش، سرطان رحم با دراوردن رحم خوب میشه، سرطان رحم تو جوونا نگران کننده هست که میخوان بچه دار بشن اما برا مادرتون درش میارن،نگران نباش،ایشالله خوب میشن

روحیه یی واسم نمونده خیلی داغونم ازبچگی که بابام فوت کرده بامشگلات بودم همه جورمشگلی روتجربه کردم دل ...

انشاله ک مادر عزیرتون شفا پیدا میکنه و حالش خوب میشه.جاریم من جوونه بنده خدا بچه هم نداره درد کیست داشت رفتن ازمایش بهش گفتن  سرطانه.ی مدت شیمی درمانی شد بهد گفتن خوب شده. و شادو خوشحال جاریم مادرشوهرو پدرشوهر دعوت کردجشن خوب شدن.حالا چن روز شوهرم گفت دوباره برگشته.ی جای دیگش زده.براش ناراحت شدم.اخه اگه رحم دربیارن مگه دوباره میگیره؟حالا یکی میگفت کامل رحم دراورده مادرسوهرم گفت ی تیکش دراورده همش درنیورده😶

ولی ناراحت نباش، سرطان رحم با دراوردن رحم خوب میشه، سرطان رحم تو جوونا نگران کننده هست که میخوان بچه ...

اینکه ناراحتی قلبی داره نگرانم کرده نمیتونه بیهوش شه

انگارخداعاشق ماس

باور کن هیچ کس بی مشکل نیست.

معنی قرآن رو بخون خیلی آرومت میکنه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
ولی ناراحت نباش، سرطان رحم با دراوردن رحم خوب میشه، سرطان رحم تو جوونا نگران کننده هست که میخوان بچه ...

جاری من هنوز بچه دارنشده سرطان گرفت.بنده خدا فک کنم رحمش دراورده باشن.خونواده شوهرم داغونن

الان چ حالی داری چن ساله مادرت فوت کرده؟

مامانم شش ساله حالم به نسبت اون موقع ها که مامانم زنده بود همش استرس ازدست دادن شو داشتم حالم خوب نبود ولی وقتی از دنیا رفت چون درحدتو.انم هرکاری تونستم انجام دادم عذاب وجدان نداشتم بعدازمراسماش حالم خوب شد چون بالاترازسیاهی که رنگی نیست به قول شاعر ترسیدم ما همه ازبین بلابود/اکنون چه ترسیم که در اوج بلاییم