2777
2789
عنوان

سرطان رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 44 پست
کارم شده گریه اصلانمیتونم تصورکنم مامان نباشه 

شاید میشه گفت اولین تاپیکیه که با خوندنش ناخوداگاه تنم لرزید 

منم خودم پدر ندارم 

میفهمم چقدر حالت دردناکه و چقدر عمیقا و شدیدا ممکنه احساس بی پناه بودن و بی تکیه گاه بودن کنی 

ولی ...

ولی تو واقعا پشت و پناهت پدر و مادرت نیستن ...تو پشت و پناهت خداست تو رو خدا بوجود اورده و اون مسووله که تو نگه داره 

پس شدیدا به خدا توکل کن و از خدا بخواه بهت ارامش و قدرتی بده که هر پیامدی بدی رو  تحمل کنی و پشتت نلرزه 

و امیدوارم و از ته دل دعا میکنم خدا مادرتو شفا بده اگه زود فهمیده خیلی احتمال بلالایی داره که خوب بشه فقط وظیفه تو اینه که خیلی محکم باشی انقدر محکم باشی که مادرت به امید تو تحمل کنه . 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شاید میشه گفت اولین تاپیکیه که با خوندنش ناخوداگاه تنم لرزید  منم خودم پدر ندارم  میفهمم ...

مرسی عزیزم بابت همدردیت ولی من خودم داغونم تاپیکای قبلموبخون.ولی بازم سعی میکنم بهش امیدبدم مامانم شهرستانه من تهرانم تنهاتوخونه هیچکسم اینجاندارم ازدیروزچشم روهم نذاشتم دائم دارم گریه میکنم چشام دیگه نمیبینه

عزیزم نگفتن گرید چنده؟؟شیمی درمانی میشه ؟

هنوز درست وحسابی برسی نشده دکترگفته بیادتهران بره بیمارستان حوب یاسر اگه اشتبااسمشونگفته باشم هرچی نت گشتم نبود

اگر تخمدانهاشو درنیاورده باشن میتونن جنین رو تو رحم اجاره ای بزارن 

دیگه جزییاتش نمیدونم.اینا خیلی مخفی کاری میکنن اصلا حرفش جلو من نمیزنن.منم جاریم چن ماهه ندیدم.مادرشوهرم هم نمیخاد کسی بفهمه عروسش سرطان داره قایم زیاد میکنه منم نمیپرسم