اگه تهرانی از عبدل آباد خرید کن که قیمتاش خیلییی مناسبه من ازونجا خرید کردم
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
حتما حتما حتما گهواره برقی بخر هیچی نخریدی اشکال نداره فقط یه گهواره برقی بخر اینقد که واجبه ...
خب دردسرای خودشم داره
نی نیا جنبه ندارن و بجز تو گهوارهه خوابشون نمیبره رفتی جایی دهنت سرویس میکنن مخصوصا امثال من که تو هفته مدام خونه بابام و خونه خودمم اخر هفته ها هم خونه پدر شوهرم
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️