2777
2789

تو اینترنت بزن لیست کاملشو میاره برات 

اگه تهرانی از عبدل آباد خرید کن که قیمتاش خیلییی مناسبه من ازونجا خرید کردم

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما حتما حتما گهواره برقی بخر هیچی نخریدی اشکال نداره فقط یه گهواره برقی بخر  اینقد که واجبه ...

خب دردسرای خودشم داره

نی نیا جنبه ندارن و بجز تو گهوارهه خوابشون نمیبره رفتی جایی دهنت سرویس میکنن مخصوصا امثال من که تو هفته مدام خونه بابام و خونه خودمم اخر هفته ها هم خونه پدر شوهرم

واقعا میگی  بچه خپاهر من یه ثانیه هم  استفده نکرد

دختر منم اصلا داخلش نمیموند فقط گریه میکرد الکی خریدم نه دلم میاد بفروشم نه حرص خریدش ولم میکنه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
عه نشنیده بودم.چنده قیمتش،

قیمتش یکم بیشتره نسبت به گهواره عادی اما اینقده خوبه اینقده کمکت میکنه که فقط خدا میدونه 

برو تو اینستا تو این پیج قیمتاش خیلی مناسبه

Arash_azhdari_electronic

خیلی واجبه خیلیا 

قیمتش یکم بیشتره نسبت به گهواره عادی اما اینقده خوبه اینقده کمکت میکنه که فقط خدا میدونه  برو ...

منم هنوز گهواره نخریدم .خوب اگه بتونه کمک کنه حتمن میخرم اخه منم تقریبن دست تنهام.ممنون گلم

قیمتش یکم بیشتره نسبت به گهواره عادی اما اینقده خوبه اینقده کمکت میکنه که فقط خدا میدونه  برو ...

بدرد همه نمیخوره عزیزم پسر من یک ثانیه هم نخابید توش

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

منم گهواره برقي خريدم ايشالله ك ب كاربياد

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

دختر منم اصلا داخلش نمیموند فقط گریه میکرد الکی خریدم نه دلم میاد بفروشم نه حرص خریدش ولم میکنه

اره خب..  اما اگه بچه دل درد و کولیک داشته باشه روزگار ادم سیاهه

واسه بچه های کولیکی خوبه