2789
عنوان

شور گل کلم

| مشاهده متن کامل بحث + 42832 بازدید | 47 پست
شورای من خیلی خوشمزس ولی اندازه هاشو اینجوری نمیتونم بگم چشمی میریزم فقط مواد داخلش گل کلم و هویج و ...

مرسی😊🤗میرم امتحان میکنم.یا گند میزنم یا خوب میشه دیگه😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😮😮😮😗😗😗😗

اوایل بارداریم انقدخورده بودم که ریسک فشار سمیم رفته بود بالا😯دکتر گفت دیگه تا آخر نمک ممنوع😓

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مرسی😊🤗میرم امتحان میکنم.یا گند میزنم یا خوب میشه دیگه😁

نه حیفه گند بخوره توش قشنگ از چندنفر اندازه هارو بپرس بعد درست کن توش فلفل زیاد بزن محشر میشه وای دلم خواست  

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

نه عزیزم خیس نبود از صبح دبه رو شستم و گذاشتم کنار شب ساعت 10 شور رو ریختم  خشک خشک بود دبه&nbs ...

نمیدونم😁زیاد تجربه ندارم.

اوایل بارداریم انقدخورده بودم که ریسک فشار سمیم رفته بود بالا😯دکتر گفت دیگه تا آخر نمک ممنو ...

🙊🙊🙊وااایییی 

خطر ناک خب 

کلیه هات آسیب ندیدن خداروشکر 

I'd walk straight through the bullet😏
من مهندسم...بزارش اب نمک ده درصد....ادویه اخرش بزن ..یعنی با ای ادویه ده دقیقه بجشون اب نمک ده درصد ...

خوب میشه؟

اره..کارخونه اینجوری میزنه..بعد اخرش سرکم میزنن

مرسی.کمک بزرگی کردی.گیرم تو همون اندازه نمک و سرکه بود😊😙😙😙

گل کلم و خورد کردم شستم ریختم تو ابکش ابش بره هویج و پوست کندم خورد کردم شستم ریختم تو ابکش ساقه کرفس رو هم خورد کردم و شستم و ریختم تو ابکش سیر هارو پوست کندم خیار رو هم شستم و با پوست خورد کردم گنده گنده همه این موادو ریختم توی پارچه و گذلشتم کاملا ابش کشیده شه و هیچ ابی نداشته باشه بعد اب و جوشوندم و نمک به اندازه ریختم باید بچشی تا بفهمی چقد نمک میخواد اب که جوشید و نمک ریختیم نیزارم کنار تا سرده سرد بشه کاملا  برگای کرفس رو هم به صورت درسته میشورم و میزارم خسک شه بعد ظرفتو برمیداری و یه خورده ازگل کلم و هویج و خیار و سیر و فلفل سبز تند تازه به صورت درسته باشه فلفلت خورد نکنی یه وقت شورت خیلی تند میشه خلاصه موادتو توی ظرفت میریزی و از این برگای کرفس تازه هم لابه لای موادت میریزی در اخر اب جوشی که سرد شده روی موادت میریزی و بسته به ظرفت داره که چقد سرکه میخواد من به یه دبه متوسط یه لیوان سرکه سفید میریزم بعد درشو محکم میبندی و میزاری جای خنک.  امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم.