2789
عنوان

شور گل کلم

42809 بازدید | 47 پست

خانومای کدبانو میخوام شور گل کلم درست کنم.پارسال درست کردم اونی که میخواستم نبود.میخوام فوق العاده خوشمزه بشه.کسی طرز تهیه شور خوشمزه رو بلده؟میشه لطف کنید توضیح بدید؟یه دنیا ممنون😊

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😮😮😮نمیدونم چیه  برم گوگلش کنم

واااای😋خیلی خوشمزست.محشره.گوگل رفتم ولی ازدستورش خوشم نیومد😞

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

وتلا من چند هفته پیش دو تا دبه درست کردم همرو با یه مواد و یه زمان ریختم تو دبه منظورم این هست دو تا دبه رو یه جا درست کردم بعد 10 روز رفتم درشونو باز کردم یکی از دبه ها پر از کپک بود اون یکی دبه کپک نداست و فوقالعهپاده خوشمزه شده بود انقد باحال شده بود  نمیدونم چرا یکیش اونجوری شد و کپک زد اون یکی وحشتناک خوشمزه شد هر دوشون هم جاشون خنک بود 

وتلا من چند هفته پیش دو تا دبه درست کردم همرو با یه مواد و یه زمان ریختم تو دبه منظورم این هست دو تا ...

شاید ظرفش خیس بوده🤔میشه دستورشو بگی؟😊

شورای من خیلی خوشمزس ولی اندازه هاشو اینجوری نمیتونم بگم چشمی میریزم فقط مواد داخلش گل کلم و هویج و کرفس و خیار و سیر و سبزی معطره تو آب اونقدری سرکه میریزم که مزه کردنی یکم ته گلو رو بسوزونه نمکش اگه کم بشه کلما له میشن زود خراب میشه

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

برو به سایت  👇👇👇👇👇👇👇 https://www.samatak.com/cook/jams-pickles/کلم-شور.html

ووووااااایییییی.مرسییییی    

وتلا من چند هفته پیش دو تا دبه درست کردم همرو با یه مواد و یه زمان ریختم تو دبه منظورم این هست دو تا ...

باید قبل از اینکه درشو ببندی روش نایلون بکشی بعد سفت سفت درشو ببندی هوا بکشه کپک میزنه

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم