2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

467 بازدید | 44 پست

آیا ازدواج دوم خوبه؟

من هنوز در حال متارکه هستم اما اطرافیان میگن باید بعد طلاق اردواج کنی البته بخاطر بچه ها

اما من خودم اصلا قصد ازدواج ندارم دفعه اولم هم از اون ازدواجایی بود که بزرگترا میگفتن به صلاحته

در ضمن آقا هستم 

میخواستم دیدگاه خاانم های غریبه رو در مورد اقایونی که طلاق گرفتن و ازدواج دوم بدونم

چون آشناها فقط از خوبیاش میگن

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂

ازدواج بد نمیدونم اما بهتر یک تایمی از اولی فاصله بگیرین و فقطم به قصد بچه هاتون نباشه😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بزار مهر طلاق بخوره تو اون شناسنامه کوفتیت بعد دنبال مزدوج شدن بگرد 😒

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

اخه خیلی کلیه

بیشترش هم به تصمیم خود فرد برمیگرده

اما نه الان.... حداقل باید یه چند ماهی از رابطه قبلی بگذره تا بتونید با ذهن آروم و به دور از دغدغه های قبلی وارد رابطه بشید. 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

من شوهرم ازدواج دومش من بودم خیلی ام خوشبختیم ارامش داره دوتا بچه ام داریم کلا راضیه 

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

آره خب.... یه همه میگن زن دوم بهتره... این همه آدم طلاق گرفتن و زن دوم گرفتن و الان خوشبختن...

ولی نسبیه... یهو میبینی دومی بدتر بود. 

شوهر من ک چند تا دوربرش هستن زن دوم دارن و خوشحالن میگه آره دومی بهتره.... همه راضی آن احمق 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
حالا بزار جداشی بعد راجع بش فک کن😐

ممنون از نطرتون

من اصلا فکر نمیکنم و تمایلی هم ندارم فقط برای کسب اطلاع و آگاهی پرسیدم

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂

چرا بچه ها رو ندادی به مادرشون؟ 

اکثر مردا بچه رو میگیرن که بعد با بهانه ی خیلی عالی زن بگیرن 

بخاطر بچه ها بخاطر بچه ها!! 

حالا بعدش دیگه نگاهم به بچه ها نمیکنن زن بابا هم خوب داغ میذاره رو دست و بدنشون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

هر موقع دلتون لرزید ازدواج کنید . بخاطر بچه ازدواج نکنید چون همین بچه برعلیه شما هستن برای ازدواج دوم . بقیه بخاطر این میگن که مردید و به خانومها به چشم کلفت نگاه میکنن . البته خودشونم زن هستن این اطرافیان احتمالا . 

هر زنی چه مرد مقابلش مجرد باشه چه متارکه چه بچه دار احتیاج داره مردش تمام و کمال واسه خودش باشه . زنا حسودن   با بچه های اقا کنار نمیان . برای خودتون دردسر درست نکنید ‌ . 

بستگی به شرایط خودتون داره به شغلتون به تعداد فرزندان به نوع تربیت فرزندان به خانومی که انتخاب میکنیدواینکه اون خانم خودش قبل ازدواج داشته یانه اگه داشته باخودش زندگی میکنن 

غریبه ها در شب🌹