2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست
از همین الان به فکره😐

همون ابتدا گفتم اصلا خودم تمایلی ندارم

همه مردا بد نیستن بخدا لطفد با ذهنیت بد جواب ندید

ممنون 

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری که شما می خواین ازدواج کنید بله بده اول یه تایمیو بده برای بعد از جدایی که کاملا از مسیله ازدواج اولتون و مشکلاتش در امده باشید بعدشم شما یکیو برای نگه داری از بچه ها می خواین چرا پرستار نمی گیرید یعنی می خواین ازدواج کنید که فقط طرف بشه له له بچه هاتون اون بیچاره چه گناهی کرده که با هزار امید وارزو باشما ازدواج میکنه بعد می بینه شما قصدتون از ازدواج فقط نگه داری بچه هاتون بوده

از همین الان به فکره😐

میخواد ببینه اگه خوب نیس طلاقش نده😕

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤
به خاطر کسی زندگیتو زهر مار نکن  ازدواجم نکن ( روزی صد بار با خودت تکرار کن )

نطر خودمم همینه

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂

به نظر من فقط به خاطر بچه هاتون ازدواج نكنيد چون هيچ كس مادر خود بچه ها نميشه 

نميدونم شرايطتون كمى سخته كاش بچه نداشتين راحت تر بودين 

و اينكه بذارين چند مدت بگذره بعد 

درست بعد طلاق ازدواج خوب نيست 

در ضمن اگه خانومتون بچه ها رو ميخواد بدين به ايشون اينجورى بهتره 

هيچ كس مادر نميشه 

ببین! بابای منم دقیقا با همین فرمون جلو رفت مث.... پشینونه! 

اگه مادرشون صلاحیت داره بسپار به مادرشون بچه ها رو خرجیشون رو بده! 

زن بابا نیار براشون

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

راستش بگو اسی ته ته دلت یک درصد طلاق میگیری ک زن جدید بگیری خوب مشکلتو با همین حل کن زمانی عشقت بوده اسمون همه جا یه رنگه زن با زن فرق نداره سعی کن جدا نشی اگر اینطوره مگه چقد مسعلت حاد باشه باهمسرت

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چرا بچه ها رو ندادی به مادرشون؟  اکثر مردا بچه رو میگیرن که بعد با بهانه ی خیلی عالی زن بگیرن& ...

همه رو با بچوب نرونید😕 نه من شمارو میشناسم نه شما من رو

بچه های من از مادرشون بیزارن

و سرسوزن نمیتونن ازم دور بلشن منم همینطور

ادم خوب و بد وجود داره ربطی به جنسیت هم نداره

من تو تمام عمرم از گل نازکتر له بچه هام نگفتم

همه رو با بچوب نرونید😕 نه من شمارو میشناسم نه شما من رو بچه های من از مادرشون بیزارن و سرسوزن نمی ...

حرفتون درسته پدر نمونه ام زیاد داریم ان شاالله عاقبت بخیر شین

غریبه ها در شب🌹
همه رو با بچوب نرونید😕 نه من شمارو میشناسم نه شما من رو بچه های من از مادرشون بیزارن و سرسوزن نمی ...

گفتم اکثرا

نگفتم همه یا شما

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔