2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست
اینجوری که شما می خواین ازدواج کنید بله بده اول یه تایمیو بده برای بعد از جدایی که کاملا از مسیله از ...

اصلا اینطور نیست 

من الان تمام کارای زندگی و بچه هامو خودم میکنم 

لطفا با دید بد قصاوت نکنید

فکر کنم کلا اشتباه بود که پرسیدم

ممنون از همه ونطر همه محترمه

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂
همه رو با بچوب نرونید😕 نه من شمارو میشناسم نه شما من رو بچه های من از مادرشون بیزارن و سرسوزن نمی ...

والا خوب پدری هستین داداش من زنشو طلاق داد زنش گفت مهریه رو میبخشم بچه مال تو (ی دختر 7 ساله) رفت شوهر کرد داداش منم زن گرفت بچه رو الان مادرم نگه میداره هردوشونم دوباره بچه دار شدن این وسط یه دخترمونده ک هیچکدوم نمیخوانش

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میخواد ببینه اگه خوب نیس طلاقش نده😕

اصلا همه چیز تموم شدس لطفا قصاوت نکنید 

همه مردا بد نیستن 

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂
اصلا همه چیز تموم شدس لطفا قصاوت نکنید  همه مردا بد نیستن

بله نمیشه گفت همه بد هستن همینکه فکر بچه هاتون هستین نشون میده ادم مسئولیت پذیری هستین

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

همینکه بفکر بچه هاتون هستین نشون میده پدر باوجدانی هستین پس سعی کنید تو ازدواج دوم یه خانوم خوب وباوجدان پیدا کنید نمیگم مادری بکنه واسه بچه ها اما شمارو درک کنه وکمکتون کنه

غریبه ها در شب🌹
بله نمیشه گفت همه بد هستن همینکه فکر بچه هاتون هستین نشون میده ادم مسئولیت پذیری هستین

چطور پست پاک میشه

کلا اشتباه کردم ببخشید 

فکر نمیکردم انقدر دیدگاهها منفی باشه

بخدا مردام خوبن در هر طلاقیم فقط مردا مقصر نیستن هر دوطرف مقصرن فقط کم و زیاد داره

چطور پست پاک میشه کلا اشتباه کردم ببخشید  فکر نمیکردم انقدر دیدگاهها منفی باشه بخدا مردام ...

باید چند نفر گزارش بزنن براتون نی نی یار پاک میکنه

چطور پست پاک میشه کلا اشتباه کردم ببخشید  فکر نمیکردم انقدر دیدگاهها منفی باشه بخدا مردام ...

درسته حرفتون قرارنیست همیشه مردا مقصر باشن هردو طرف مقصرن بیشترکمتر داره

غریبه ها در شب🌹
اینجوری که شما می خواین ازدواج کنید بله بده اول یه تایمیو بده برای بعد از جدایی که کاملا از مسیله از ...

بخدا من تو زندگی نقش غلام حلقه بگوش رو داشتم

بخدا من تو زندگی نقش غلام حلقه بگوش رو داشتم

خب منم میگم خودتونو دوست داشته باشین به خاطر بچه ها ازدواج نکنید اونم به این سرعت به خودتون و بچه هاتون فرصت بدین تا بامسئله طلاق کنار بیاند بعد اگه خواستین ازدواج کنید با کسی ازدواج کنید که دوستش داشته باشین و شرایطش با شرایط شما جور در بیاد نه اینکه فقط یکی بیاد که بچه هارو جمع وجور کنه 

خب منم میگم خودتونو دوست داشته باشین به خاطر بچه ها ازدواج نکنید اونم به این سرعت به خودتون و بچه ها ...

ممنون

اما کلا منتفی شد

نمیدونستم انقدر دیدگاه بعضی از خانما منفیه 

مردا آدمن بخدا خالقشونم همون خداس

ممنون اما کلا منتفی شد نمیدونستم انقدر دیدگاه بعضی از خانما منفیه  مردا آدمن بخدا خالقشونم ه ...

همه جای دنیا ادما خوب و بد داره چیکار دارین بنظر دیگران ببینید چی برای زندگیتون بهتره همونو انجام بدین  این خانوما هم از بس مردای بد دیدن نمی تونن به حرف کسی اعتماد کنند

همه جای دنیا ادما خوب و بد داره چیکار دارین بنظر دیگران ببینید چی برای زندگیتون بهتره همونو انجام بد ...

ممنون از نطرتون

اما اصلا درست نیست ندبده نشناخته قصاوت کرد 

واقعا ناراحت شدم فقط خدا میدونه که من چجور ادمیم 

اومدم اینجا فقط نطر خانمهای از قشرای مختلف و غریبه رو بدونم

اما اصلا انتطار بعضی نظرات رو نداشتم

حداقللللل ۶ماه یکسال باید بگذره تابتونید انتخاب درستی داشته باشید روحتون درمان شه هرکسی هم شرایط یه ...

ممنون از نظ رتون