2777
2789
عنوان

بیچاره شدیم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از خدا بی خبرا 

نمیدونم چ ترفندیه ک

مقدار انتقالش رند نیست 

دو تا یک میلیون و ششصد و هشتاد تومن مثلا 

یه یک میلیون و نود هزار تومن 

یه 920 هزار تومن 

و اینجوری 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
خرید اینترنتی نکردیم  ولی عصری من  رفتم خزید هز دو تا جای مطمئن

تا یکی دو ماه قبل یا شایدم شش ماه قبل.

بین گزینه هایی که گفتم یکی اتفاق افتاده.وگرنه یه حساب به همین راحتی هک نمیشه.اطلاعات یه جایی لو رفته

به موسسه های خیریه کمک نکردین.وقتی انتقال بزنین همون کد پیگیری خودش اطلاعات حساب شما رو لو میده

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

شایدم از بانک اشنباه شده اسم بانکتون چیه ؟

رسالت 

بانک آخه خورد خورد و دقیقا ده دقه ب 12 شب و اینجوری مقداری غیر رند عجیب غریب.... 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

بعدشم میزنه برداشت...

تو پیامی ک میاد برداشت میزنه

تا یکی دو ماه قبل یا شایدم شش ماه قبل. بین گزینه هایی که گفتم یکی اتفاق افتاده.وگرنه یه حساب به همی ...

تراکنش زیاد داشتیم 

ب حساب های مختلف 

این مدت شماره کارت مونم برا خیلیا فرستادیم 

شدهرم داره یع سری محصولات ارگانیک میفروشه ب همکاراش بعد شماره کارت شو میفرستاد براشون ک پول شو بزنن ب حساب 

🚨توییت دقایقی پیش رضا رشیدپور , که هکرها حساب بانکیشو امروز خالی کردن/بهمن بابازاده هم امروز از صف ۷۰۰نفری هک شده جلو دادسرا گفته بود

+ خب گویا حمله به حساب های بانکی خیلی جدیه اما طبق معمول خبری از اطلاع رسانی و شفاف سازی نیست!😐 

🚨توییت دقایقی پیش رضا رشیدپور , که هکرها حساب بانکیشو امروز خالی کردن/بهمن بابازاده هم امروز از صف ...

یا خود خداااااااا..... 

ینی چی آخه ای خداااا

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا تو ک دیدی با چ زحمتی 

با چ خون دلی.... 

آخه....... 

تراکنش زیاد داشتیم  ب حساب های مختلف  این مدت شماره کارت مونم برا خیلیا فرستادیم  ...

میگم که یه جایی لو رفته اطلاعات حساب

اخه همسرم کارشناس فیلد بانک مرکزیِ.امشب خبر هک شدن حسابهای بانکی رو براش خوندم تو کانال تل.گفتش یا خرید اینترتنی.یا کارت خوان جعلی.یا کارت به کارت کردن به افراد ناشناس که کد پیگیری براشون میره.یا هم خرید شارژ و انتقال وجه تو سایت های نامعتبر علت هک شدن حسابهای بانکی هستش.میگه حساب به این راحتی هک نمیشه .یه جایی رمز کارت یا رمز دومش درز کرده

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

یا خود خداااااااا.....  ینی چی آخه ای خداااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدا تو ک دیدی با چ زحم ...

عزیزم برای ما هم همین اتفاق افتاده ..پول ما هم میلیونی بردن ...شکایت کردیم ولی پلیس فتا گفت رمز دوم نگیرید دیگه ...کارت هایی که رمز دوم دارن خیلی راحت هک مبشن توسط هکرها ..

اره برا پسر خاله ی منم  شیش تومن از حسابش کشیدن هنو ک طرف پیدا نشده

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه