2777
2789
عنوان

بیچاره شدیم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 42 پست
2 تومن از هر کارت بیشتر نمیشه کارت به کارت کرد که 

۲‌نیست بعضی کارت ها ۳ تومنه یعضی ۵ تومن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت به کارت شده دیگه!!قبل وبعد ۱۲ کارت به کارت کردن یا خرید کردن

دقیقا از ده دقه ب 12 شروع کرد عوضی ک بعد 12 هم انتقال بده 

ولی بازم در عرض 5 دقه 10 تومن کارت ب کارت کرد 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
متاسفانه فکر کنم حسابتون هک شده و پولتون رفته. این اتفاق واسه شوهرخواهرم افتاد و حسابش خالی شد.  ...

وای نههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
ماهم فوری رف با عابر بانک چن بار رمز اشتباه زد کارتو سوزوند و الا خدا میدونه تا کی میخاستن بکشن از ک ...

ایشالله بر میگرده

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
ب نظرت حال شوخی کردن دارم من الان 😭 برا کسی ک هزار و یک راه بلده برا هک کردن حساب بانکی کاری داره ...

منم نگفتم شوخی کردین سوال کردم . انشاالله که برگرده پولتون واقعا سخته

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
دقیقا از ده دقه ب 12 شروع کرد عوضی ک بعد 12 هم انتقال بده  ولی بازم در عرض 5 دقه 10 تومن کارت ...

خدا نگذره ازشون،ولی من مطمئنم درست میشه پیگیری کنید فردا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
حساب رو هک کردن.علتش هم فاش شدن شماره کارت و رمز دوم هستش. یکی از این کارارو انجام دادین:خرید اینتر ...

خرید اینترنتی نکردیم 

ولی عصری من  رفتم خزید هز دو تا جای مطمئن 

دامادمون که حسابش خالی شده بود رفت پلیس فتا شکایت کرد. گفتن پولت که رفته و قیدشو بزن ولی واسه کارتها ...

ینی چی قید شو بزن 

پس اونا چ غلطی میکنن اونجا

نگران نباش عزیزم. خود سیستم هم گاهی اشتباه میکنه

یک بار بی دلیل به حساب من چهل میلیون تومن واریز شد. بعد چند ساعت از خود بانک زنگ زدن گفتن اشتباه شده.

بالاخره اون چهل تومن هم از حساب یک نفر کم شده بود دیگه. 

نگران نباش

ضمنا بانک ها همشون پشتیبانی ۲۴ ساعته دارن

همین الان تماس بگیرید اطلاع بدین

نگران نباش عزیزم. خود سیستم هم گاهی اشتباه میکنه یک بار بی دلیل به حساب من چهل میلیون تومن واریز شد ...

زنگ زدیم اصلا پاسخگو نیستن

پلیس فتا هم زنگ زدیم گف فردا با پرینت حساب بیا