2821
2789
عنوان

بیچاره شدیم😭😭😭😭

942 بازدید | 42 پست

دو ساعت پیش 

دقیقا ساعت ده دقه ب 12 

یهو دیدیم  تند تند از حساب شوهرم داره پول کم میشه 

در عرض کمتر از 5 دقه 10 میلیون از حساب مون خالی کردن 

دارم دق میکنم 

پول زحمت کشی شوهرم بود 

پول کارگری بود... 😭😭😭

خدا ازشون نگذره

بچه ها برا شما یا نزدیکان تون تا حالا پیش اومده این مدلی شه 

بعد برگردونن ب حساب تون 😭

طفلی شوهرم با چ زحمتی جمع کرده بود 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

ما چند شب پیش یهو ۲۶۰ از حساب شوهرم کم شد شوهرم سریع کارت مسدود کردهک کرده بودن

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطوری پول کشیدن یعنی چرا

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

برمیگرده نگران نباش،فردا یه پرینت بگیرین از حساب برین دادگستری روالش هم سخت نیست

من برای نزدیکام اتفاق افتاده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ما چند شب پیش یهو ۲۶۰ از حساب شوهرم کم شد شوهرم سریع کارت مسدود کردهک کرده بودن

ماهم فوری رف با عابر بانک چن بار رمز اشتباه زد کارتو سوزوند و الا خدا میدونه تا کی میخاستن بکشن از کارتموون

از خدا بی خبرا ده میلیون مون یه شبه رفت 😭

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
مگه میشه؟ روزی 500 بیشتر نمیشه برداشت

کارت به کارت شده دیگه!!قبل وبعد ۱۲ کارت به کارت کردن یا خرید کردن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اره واس داداشم 13میلیون در عرض ده دقیقه ظهر برذن یک سال ک فعلا خبری نشده همش اینور اونورش میکنن 

مملکت نیست ک خراب شده س

میشه واسه موافقت پدرم باازدواجم صلوات بفرستید امسال قبل99به عشقم برسم بعد ازهشت سال.. الهی آمین

حساب رو هک کردن.علتش هم فاش شدن شماره کارت و رمز دوم هستش.

یکی از این کارارو انجام دادین:خرید اینترنتی.کارت کشیدن رو کارت خوان تقلبی.شارژ گرفتن از سایت نامعتبر.کارت به کارت کردن تو سایت های جعلی.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

مگه میشه؟ روزی 500 بیشتر نمیشه برداشت

ب نظرت حال شوخی کردن دارم من الان 😭

برا کسی ک هزار و یک راه بلده برا هک کردن حساب بانکی کاری داره بیشتر از سقف برداشت کنه ب نظرت 😭

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز