2777
2789
عنوان

پدر کنترل گر

42 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۲۸ سالمه چند وقت دیگه ام میره داخل ۲۹

بعد مثلا هر کلاسی که میخوام برم ثبت نام کنم همش پدرم میگه چرا میخوای بری فلان اینا

اصلا نمیدونم چرا انقدر دخالت بکار ادم میکنه

به نظرتون درسته واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست داره و براش مهمی! خوبه اصلا چیزی ازت نمیپرسید؟ دوس داری هرجایی میرفتی و هرکاری میکردی براش مهم نبودی؟

من با اینکه پسرم میگم کاش بابام زنده بود و مثل قبلنا هر ثانیه ازم میپرسید کجا میری؟ با کی میری؟ کی برمیگردی؟

قدر باباهاتونو بدونید 🥺

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

دوست داره و براش مهمی! خوبه اصلا چیزی ازت نمیپرسید؟ دوس داری هرجایی میرفتی و هرکاری میکردی براش مهم ...

بله درسته

ولی نه اینکه هر کاری ادم بخواد انجام بده همش سوال و جواب باشه

اخه زندگی که اینطوری نیست

بله درستهولی نه اینکه هر کاری ادم بخواد انجام بده همش سوال و جواب باشهاخه زندگی که اینطوری نیست

خب سوال میکنه آیا کاری هم میکنه؟ مثلا جلوتو بگیره و اجازه نده جایی بری یا کاری رو که دوس داری انجام بدی؟

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

خب سوال میکنه آیا کاری هم میکنه؟ مثلا جلوتو بگیره و اجازه نده جایی بری یا کاری رو که دوس داری انجام ...

بله شروع میکنه به تمسخر ادم که مثلا چرا فلان کارو میخوای انجام بدی

بعدم پقی میزنه زیر خنده

بله شروع میکنه به تمسخر ادم که مثلا چرا فلان کارو میخوای انجام بدیبعدم پقی میزنه زیر خنده

خب نه ! اینجوری دیگه خوب نیست! این رفتار باباها نیست ! بیشتر شبیه دوستای همسن و ساله !