2789
عنوان

مردم قزوين

19046 بازدید | 39 پست

سلام دوستان كسي هست شناختي از فرهنگ و اخلاقيات مردم قزوين به صورت كلي داشته باشه و بخوام راحت بگم بدون توجه به اين حرفها كه همه جا خوب و بد داره كه درست هست واقعا ولي مردم قزوين چطور آدم هايي هستند در كل و شاخصه رفتاريشون چيه چه خوب چه بد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چند ساله قزوین زندگی میکنم

میشه گفت مردم خوبی هستن مهربون و خیلی با ما که قزوینی نیستیم خوبن و اصلا براشون مهم نیست اصلا مشکلی با غریبه و غیر هم استانی ندارن من خییلی راضی بودم ازشون خیلی خونگرم هستن اصلا اینجا احساس غریبی نکردم

من دوران دانشجویی لیسانس یه شهر دیگه بودم متاسفانه خیییلی رفتار مردم اون شهر بد بود در برابر اونا قزوینی ها فرشته هستن  

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

فکر میکنم مذهبی هم هستن مناسب های مذهبی رو خوب برگزار میکنن و غذای نذری هم زیاد میشه بیارن برامون...من خونه خودمون رشت بود(گیلانی هستم) اصلا مراسمات مذهبی رو متوجه نمیشدیم و یادم نیست کسی نذری آورده باشه رشت در خونمون

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

اتفاقا اونجا من بودم شهر خوبیه و فرهنگشونم خوبه ....سنتی هست یه کم ....دو زنه هم ندیدم شاید تو روستاهاش باشه ..چون اتفاقا زن سالاری هست اونجا

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
واقعا عزيزم؟

من مو به مو اخلاقاشونو میدونم ...راجب چی میخوای بدونی 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
من مو به مو اخلاقاشونو میدونم ...راجب چی میخوای بدونی 

من در مورد اخلاق و فرهنگشون ميخوام بدونم

مثلا اراكي ها واقعا بدن خوب و بدم ندارن ميخوام ببينم قزويني ها چطورن 

من در مورد اخلاق و فرهنگشون ميخوام بدونم مثلا اراكي ها واقعا بدن خوب و بدم ندارن ميخوام ببينم ...

خوبن کلا بد خیلی بد ندیدم از خیلی شهرا بهترن ....فقط اینکه چشم و هم چشمی زیاد دارن اونم با همشهری خودشون ....خونه هاشون پر عتیقه هست و ظروف قیمتی.....خیلی داماد دوستن 

سمته بابام قزوینی هستن ولی نمیدونم چرا همشون دو تا زن دارن😓 خوبن در کل

پسرعموهای من قزوینی ان تو کل خاندان همسایه ها و آشناها یدونه دو زنه ندارن حتمن فک و فامیل شما دو زنه هستن خخخ

لایک نکنیییییییید
 من در مورد اخلاق و فرهنگشون ميخوام بدونم مثلا اراكي ها واقعا بدن خوب و بدم ندارن ميخوام ببينم ...

ما تو فامیلمون یه آقای اراکی هست حدود سی ساله .عالیه خودش و خانواده اش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.