2777
2789
عنوان

مردم قزوين

| مشاهده متن کامل بحث + 19279 بازدید | 40 پست
پسرعموهای من قزوینی ان تو کل خاندان همسایه ها و آشناها یدونه دو زنه ندارن حتمن فک و فامیل شما دو زنه ...

😂😂 ینی بخدا ی مرد نیست ک فقط یدونه زن داشته باشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیطون برای چی میخوای ؟

اخه بستگی داره 

من خودم قزوینی هستم 

مردمش خسیسن متاسفانه 

ولی برعکس جایی ک الان زندگی میکنم مردمش صادقن و خیلی اهل دروغ نیستند 

اکثرا مذهبی هستند 

از نظر اجتماعی هم خونگرمن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

منم چند ساله قزوین زندگی میکنم .قزوینی های اصیل که خیلی کم دیدم .شنیدم جهیزیه در حد عالی میدن و چشمو هم چشمی زیاد دارن ، اخلاقاشونم خوبه و اصیلن .بیشتر قزوینیا از روستاهای اطرافن .بسته به روستاشون اخلاقشون متفاوته .یه عده کرد هستن یه عده لر و یه عده ترک .

جاری من اصالتش از  یه روستایی هست که اخلاقاشون افتضاحه و مشهورن .

ببین اصالتشون مال کجاست .اخلاقاشون متفاوته.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزيزم 

قزوين شهر مهاجر پذيري هست

خيلي قزويني هاي با اصالت مهاجرت كردن

و اگه شانس بياري و با خانواده اصيل مواجه بشي قطعا از هر لحاظ خوبن

اما قزوين به خاطر شهر صنعتي و شاهراه ارتباطي پر از غريبه هست

كه ممكنه حودشونو قزويني هم جا بزنن 

بيشترشون فرهنگ درستي ندارن

در كل اعتقادم به اينه كه هر فردي اصيل هر شهر هرچند روستايي باشه رفتار و فرهنگ موجهي داره

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

قزوین شهری فارسی زبان است. زبان مادری اکثر اهالی اصیل شهر قزوین فارسی همراه با لهجه خاصی است.زبان‌های تاتی گیلکی آذری نیز در قزوین تکلم می‌شود. علی‌رغم حضور تات و گیلک و آذری در شهر قزوین، اغلب آن‌ها بومی خود شهر قزوین نمی‌باشند، و از اقصی نقاط ایران به شهر قزوین آمده‌اند. کرد هاو لرها از دیگر اقوام شهر قزوین هستند.

کدومشون رو می خواین مشخص کنید بچه ها بگن

من ک دوزنه ندیدم تا حالا

به قول دوستم ک شمالیه مردم قزوینی خیلی خونواده دوستن چون ساعت 9مغازه ها تعطیله و همه میرن خونه غالبا

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱