2777
2789
عنوان

مردم قزوين

| مشاهده متن کامل بحث + 19279 بازدید | 40 پست
 مرسي

اگه میخواید عروسشون بشید مادرشوهر خوبی نیستن چون پسر دوستن معمولا ...اگه دختر میگیرید جهیزیه خوب میدن داماد دوستن ...

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به دلیل وجود شهرک‌های صنعتی متعدد در اطراف قزوین و مهاجرت از سایر استان‌ها برای یافتن شغلی مناسب و زندگی بهتر و همچنین گسترش مراکز دانشگاهی و آموزشی، شهر قزوین همواره یکی از شهرهای گران در زمینه مسکن بوده‌است؛ به‌طوری‌که پس از سال۱۳۹۱ قزوین از نظر گرانی مسکن و زمین وهزینه‌های زندگی پس از تهران در جایگاه دوم کشور قرار گرفت.

این هم اگر می خوای برای زندگی بری البته این ها از یک سایتها الان رو نمی دونم

عزیزم من چند ساله قزوین زندگی می کنم. شهر بدی نیست مردمش هم خوبن . یه مقدار تجملاتی ان ، برخلاف نظر برخی از دوستان اونقدرها مذهبی نیستن . زیاد خونگرم نیستن ولی کلا کاری به کارت ندارن . از نظر مسکن به نسبت شهر گرونیه . مردمش به ظاهرشون میرسن و مرتب اند . مناطق شرقی و شمالی شهر جاهای خوبش هست مثل ملاصدرا و پونک و بلوار و خیام شمالی و سرتک. شمال غربی شهر همه مهاجرن . شهر مهاجرپذیری هست و شاید 60 درصد مردمش قزوینی اصیل هستند. کلا شاید نسبت به تهران آنچنان بالا نباشه ولی از خیلی از شهرهای ایران سرتر هست و مراکز خرید زیاد داره چون در طول روز جمعیت شهر دو برابر میشه و البته شهر امنی هست. برای کار و زندگی خوبه مخصوصا که با تهران یک ساعت و نیم و با شمال هم یک ساعت و نیم فاصله داره آب و هوای خوبی هم داره.  چون صنعتی هست و کارخونه زیاد داره برای کار خوبه. یه چیز جالب اینه که در این شهر خانم های شاغل به نظرم زیادن و فرهنگ کار کردن خانم ها توش وجود داره. کلا اگه بخوای با زنجان و اراک و رشت و همدان و یزد و حتی تبریز مقایسه کنی قزوین از همه اینها بهتره به نظر من. البته زنجانی ها به نظرم خون گرم ترن ولی خود شهرش در مقایسه با قزوین اصلا خوب نیست .

😐الله اکبر چه غیبتها که از ما نمی کنید بابا همتون میدونید که همه جا خوب و بد داره درزم کی گفته همشون دو سه تا زن دارن اتفاقا اینطور نیست قزوینیاشوخن مهربونن خسیس خصلت نیستن بچه های با معرفتین