2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خیلی سبکه😄 همسرم خسته از سرکار میاد نامردیه فقط سالاد بخوره😁

دستور یه خوراک سبزیجات میدم خیلی خوشمزه است

کلم ترشی+هویج+سیب زمینی+گوجه همه رو درشت  خورد کن بریز تو قابلمه یک مقدار کره بذار روش. نمک فلفل و زردچوبه بپاش رو مواد. بعد شعله رو روشن کن شعله باید کم باشه.در قابلمه رو بذار آروم آروم بپزه نگران نباش مواد آب میندازن احتیاج به اب اضافه کردن نیست خیلی خوشمزه و سبکه با نون بخور

دیگه خیلی سبکه😄 همسرم خسته از سرکار میاد نامردیه فقط سالاد بخوره😁

فیله مرغ تو تابه با گوجه بزار بپزه،با سبزيجات بخارپز و پوره سیب زمینی...عالیه 

نرگسی اسفناج

کشک بادمجون

کالجوش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

کوکو خیلی روغن داره

ببین اومدی و نسازیا😂😂

گیر نده

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

[QUOTE=111665653]دستور یه خوراک سبزیجات میدم خیلی خوشمزه است کلم ترشی+هویج+سیب زمینی+گوجه همه رو درشت  خورد کن ...[/QUOTE ما هم یه غذا داریم بادمجان وگوجه وسیب زمینی روخرد میکنیم میذاریمبپزه بعد اخرای پخت که هنوز یه کم آب داره ننمک وزرچوبه وروغن اضافه میکنیم تا آبش کشیده شه بعد با نونمیخوریم

کوکو سیب زمینی کوکو سبزی  سینه مرغ سرخ شده با گوجه و سیب زمینی سرخ کرده و کاهو عدسی خوراک لوبیا ...

ممنونم

کوکو روغن داره خب

همسرم خوراک لوبیا و عدسی رو به عنوان شام به رسمیت نمیشناسه

بانون پنیر مشکل نداره برا شام ولی اینارو دوس نداره به عنوان شام😄

من متاسفانه وقتی یک غذا خوشمزه باشه نمیتونم کم بخورم،یا باید غذا ساده و سبک باشه و یا اگر خوشمزست قش ...

ایییی، منکه رژیمم برنج رو یه کفگیر سر خالی میخورم، نونی هم باشه حدودا ۸۵ گرم نون میخورم، سوپ ۳ ملاقه، اش چون کالریش بالاتره ۲ ملاقه میخورم.