2777
2789
دیگه خیلی سبکه😄 همسرم خسته از سرکار میاد نامردیه فقط سالاد بخوره😁

😆

توش سینه مرغ بزن خب یکم سنگین میشه😁

کوکو سیب زمینی هم خوبه البته خام رنده کنی تخم مرغ و ادویه بزنی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا من گل کلم آب پز میخورم .

بادمجون کبابی

گوجه کبابی 

کلا شام اینجور چیزا

واسه همینم وزنم همیشه پایین میمونه 😢😢

ولی عاشق کشک بادمجون و سالاد الویه ام اما نمیخوام بعدا کلسترول بگیرم واسه همین زیاد نمیخورم

I'd walk straight through the bullet😏
ما همه چیز میخوریم ولی چون من رژیمم کم میخورم پس سنگین نیست، تو کله پاچه هم که بخوری وقتی کم بخوری م ...

من متاسفانه وقتی یک غذا خوشمزه باشه نمیتونم کم بخورم،یا باید غذا ساده و سبک باشه و یا اگر خوشمزست قشنگ بخورم😁

کشک بادمجونتو سرخ نکن  دیگه چربی بالایی نداره من همیشه اینجوری درست میکنم

اره خب اون اول کباب میکنم ولی کشک چربی ش بالا 

کلا خیلی رعایت میکنم 

غذاهامم با روغن کنجد میپزم

I'd walk straight through the bullet😏