2777
2789
عنوان

با این معلم چیکار میکنین

171 بازدید | 10 پست

معلم زیستمون همش اطلاعات غلط میده

هیچی درباره کنکور نمیدونه یه سری مطالب رو که اصلا به ما ربطی نداره رو میگه بعد نکته هایی رو که باید رو نمیگه

باورتون میشه قلب به اون مهمی رو تویه روز تموم کرد؟؟🥴🥴

کتابش ماله عهد قجره حذفی های کتاب رو هم به ما میگه

بعد اعتماد به نفسسس که نیست به سقفه

میگه بهتر از من معلم پیدا نمیشه😬

کتاب رو کپی میکنه تو جزوه میگه بنویسین دستم شکست اههههه

هیچی خودم میخونم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

دقیقااا معلم مام همینه

حرومشون بشه اون حقوق

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا معلم مام همینهحرومشون بشه اون حقوق

چه بی چشم و رویی

همینکه اون معلم با ماهی ۱۳ تومن حقوق پا میشه میاد سرکلاس والا هنر میکنه فکر میکنی ۱۳ تومن پول رفت و آمدش میشه؟

بخدا اگه عشق به این کار نبود پاشم نمیذاشت

چه بی چشم و روییهمینکه اون معلم با ماهی ۱۳ تومن حقوق پا میشه میاد سرکلاس والا هنر میکنه فکر میکنی ۱۳ ...

ما منظورتون همه نیستن که ولی بیشتریشون اینجورین

اطلاعاتی که دارن برای همون سالیه که قبول شدن

یعنی خیلی از نکاتی که میگه تو کتاب نیست

و نکاتی که تو کتاب هست رو میگه نیست

مطالب الکی رو یه جلسه وقت میزاره

مطالبی که خیلی مهمه رو تو تیم ساعت جمع میکنه

و برای من وقت تلف کردنه رفتن سر همچین کلاسی

اگه بشینم تو خونه خودم بخونم خیلی بهتره

چون تا دو مدرسه ایم و هیچی هیچی از درس نمیفهمیم و وقتی برمیگردیم تازه سریع میکنیم کلاس آنلاین دیدن

آلان بنظرت با این شرایط باید ازشون تشکر کنیم ؟؟؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
چه بی چشم و روییهمینکه اون معلم با ماهی ۱۳ تومن حقوق پا میشه میاد سرکلاس والا هنر میکنه فکر میکنی ۱۳ ...

وظیفشه که خوب درس بده هرچی باشه بلخره حقوق میگیره هر چند کم!

ما یه معلم دیگم داریم که با جون و دل برامون درس میده مگه اونم حقوقش کم نیس؟؟

کم بودن حقوقشون به ما ربطی نداره که میان مارو بدبخت میکنن

مگه قبل معلم شدن اطلاع ندارن از حقوق معلمی؟؟

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."