baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 عنوان کسی در مورد آزمایش اسپرم چیزی میدونه 148 بازدید | 12 پست بچه ها شوهر من ۳ بار تو مراکز ناباروری آز اسپرم داده هر بار مورفولوژیش یه عدد دراومده، یه بار ۴ درصد، یه بار ۱۰ درصد و یه بار ۶ درصداین طبیعیه که مورفولوژی هر دفه فرق کنه؟ تو آزمایشای شما هم فرق داره؟ خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده 1398/08/18 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78653 من نمیدونمولی یسوال دارمورفو ۴درصد مراکز ناباروری خوبه بنظرتون؟ یا ضعیف؟ تیکر تولد چهار سالگی پسرم
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 من نمیدونم ولی یسوال دارمورفو ۴درصد مراکز ناباروری خوبه بنظرتون؟ یا ضعیف؟ ۴ و بالای ۴ رو میگن خوبه خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 به فاصله چند روزازمایش داده؟از یک آزمایشگاه آز داده؟ببین نرمالش تو جواب آزمایش یکی هست؟ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78653 ۴ و بالای ۴ رو میگن خوبه اها ممنون عزیزمشرمنده من جواب سوال شمارو نمیدونم تیکر تولد چهار سالگی پسرم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 مال شوهر من یک هست دکتر گفته تکرار بشه بفاصله یکماه...خدا کنه بالاتر بره میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 به فاصله چند روزازمایش داده؟ از یک آزمایشگاه آز داده؟ ببین نرمالش تو جواب آزمایش یکی هست؟ هر ۳ ماه بوده حدودا، چون دکترامو عوض میکردم دوباره مجبور میشد تو هر مرکز ناباروری یه آز جدید بدهآره، رنج همه آزمایشگاه ها یکیه خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 مال شوهر من یک هست دکتر گفته تکرار بشه بفاصله یکماه...خدا کنه بالاتر بره دکتر به شوهرت چه پیشنهادی داده؟ دارو یا جراحی؟ خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 هر ۳ ماه بوده حدودا، چون دکترامو عوض میکردم دوباره مجبور میشد تو هر مرکز ناباروری یه آز جدید بده آر ... یعنی هرسه ماه یکبار آزمایش جدید میداده؟یا ماهی یک ازمایش؟ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 دکتر به شوهرت چه پیشنهادی داده؟ دارو یا جراحی؟ گفته فقط تکرار بشه یکماه دیگهخودتم شوهرتو تقویت میکردی یا دارو بخوره؟ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 یعنی هرسه ماه یکبار آزمایش جدید میداده؟ یا ماهی یک ازمایش؟ هر ۳، ۴ ماه یه بار آز جدید میدادمثلا تو یکسال ۳ بار داد، البته یه بارش به قصد آزمایش بود، دو بار دیگه بخاطر آی یو آی بود خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 گفته فقط تکرار بشه یکماه دیگه خودتم شوهرتو تقویت میکردی یا دارو بخوره؟ نه، شوهر من هیچ کار نکرد چون دکترمون هنوز علت ناباروری رو نفهمیده که به من مربوطه یا اون خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 دکتر گفت تکرار کن شاید تغییر کنه اگر نکرد میکرومن ۲۷سالمه با چهار ماه اقدام میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد