2777
2789

بچه ها شوهر من ۳ بار تو مراکز ناباروری آز اسپرم داده هر بار مورفولوژیش یه عدد دراومده، یه بار ۴ درصد، یه بار ۱۰ درصد و یه بار ۶ درصد

این طبیعیه که مورفولوژی هر دفه فرق کنه؟ تو آزمایشای شما هم فرق داره؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به فاصله چند روزازمایش داده؟

از یک آزمایشگاه آز داده؟

ببین نرمالش تو جواب آزمایش یکی هست؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مال شوهر من یک هست دکتر گفته تکرار بشه بفاصله یکماه...خدا کنه بالاتر بره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
به فاصله چند روزازمایش داده؟ از یک آزمایشگاه آز داده؟ ببین نرمالش تو جواب آزمایش یکی هست؟

هر ۳ ماه بوده حدودا، چون دکترامو عوض میکردم دوباره مجبور میشد تو هر مرکز ناباروری یه آز جدید بده

آره، رنج همه آزمایشگاه ها یکیه

مال شوهر من یک هست دکتر گفته تکرار بشه بفاصله یکماه...خدا کنه بالاتر بره

دکتر به شوهرت چه پیشنهادی داده؟ دارو یا جراحی؟

هر ۳ ماه بوده حدودا، چون دکترامو عوض میکردم دوباره مجبور میشد تو هر مرکز ناباروری یه آز جدید بده آر ...

یعنی هرسه ماه یکبار آزمایش جدید میداده؟

یا ماهی یک ازمایش؟

دکتر به شوهرت چه پیشنهادی داده؟ دارو یا جراحی؟

گفته فقط تکرار بشه یکماه دیگه

خودتم شوهرتو تقویت میکردی یا دارو بخوره؟

یعنی هرسه ماه یکبار آزمایش جدید میداده؟ یا ماهی یک ازمایش؟

هر ۳، ۴ ماه یه بار آز جدید میداد

مثلا تو یکسال ۳ بار داد، البته یه بارش به قصد آزمایش بود، دو بار دیگه بخاطر آی یو آی بود

گفته فقط تکرار بشه یکماه دیگه خودتم شوهرتو تقویت میکردی یا دارو بخوره؟

نه، شوهر من هیچ کار نکرد چون دکترمون هنوز علت ناباروری رو نفهمیده که به من مربوطه یا اون

دکتر گفت تکرار کن شاید تغییر کنه اگر نکرد میکرو

من ۲۷سالمه با چهار ماه اقدام