2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست
بیخیال حرف بقیه 

اره..برا زندگیمون دعای طلاق کردن تو خونمون پیدا کردیم همسایه هم یکی از اقوام شوهرمو دید ک در خونمون ساعت۵صبح آب میریخت....برا همینه ک تا الانم بعد از این مدت هنوز باکره ام

بدمکن،از گردش دوران بترس💎
اره..برا زندگیمون دعای طلاق کردن تو خونمون پیدا کردیم همسایه هم یکی از اقوام شوهرمو دید ک در خونمون ...

هنوز باکره ای ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟😲😲😲

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدااروم گفتم خیلی ناراحت شدم زشته دیگه اینجوری گفتی قاطی کرد

ناراحت نشو میشه چی ناراحت بشی؟فقط خودتو عذاب میدی برات مهم نباشه 

میشه برای سلامتی امام زمان و خواهرم که مریضه ۲ تا صلوات بفرستی  
اهل دعواو درگیری نیس ولی همیشه منو مقصر هرکاری میدونه همه چیزو به نفع خودش تموم میکنه

بهتر، میدونی ما دعوا که میکردیم یه سری حرفا پیش میومد که... یه بار گفت آره باید بیام مثل همیشه نازتو بکشم و چرا نشستی بالا سر من و اینایه لحظه خون به مغزم نرسید گفتم دفه های قبل که میومدی و من تموم میکردم دعوارو فقط واسه این بود که بحث کش نیاد وگرنه من خیلی وقته که دیگه دوست ندارم،هیچوقت نگاهشو یادم نمیره، بخدا برق چشاش رفت،بعد اون ترجیح میدم هیچ حرفی زده نشه این وسط که یه چیزایی آدم بگه و پشیمون شه،حساس نشو ایشالا درست میشه

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
ینی دخول نداشتیم

عزیزم معنی باکره رو میدونم 

اما چیزی که برام سواله اینه که چطور و چرا تا الان دخول نداشتید ؟؟؟؟

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
چی بگم دلم داره میترکه

میفهممت ولی گاهی حرف نزدن بهتره،بعد اون حرف من هرچقدر بهش بگم دوسش دارم میدونم که ته دلش باور نداره،فقط خودتو اذیت نکن و به مدت به کارش کار نداشته باش

اون کسی که اونکارو کرده بود شناختین؟ الان که فهمیدید موضوع چیه و حل شده هم رابطه ندارین؟ 

اره..ببین من جنزده هم شدم...دعای سنگینی بود ب طور کامل رفع نشد همه چی حل شد بجز مشکل رابطمون

عزیزم معنی باکره رو میدونم  اما چیزی که برام سواله اینه که چطور و چرا تا الان دخول نداشتید ؟؟؟ ...

نمیدونم انگار پاهام قفل میشه یهو بدنم میلرزه و سفت میشم

اره..ببین من جنزده هم شدم...دعای سنگینی بود ب طور کامل رفع نشد همه چی حل شد بجز مشکل رابطمون

ای بابا،الان اقدامی واسه حل اون مشکل نمی‌کنید؟ خود همین رابطه نداشتن زن و شوهر کم کم معضل میشه و شروع دعواهای شدیدتر