2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست😭

456 بازدید | 52 پست

ما چن روز با دختردایی های همسرم رفتیم شمال خیلی خوش گذشت  اونجا همسرم به شوخی میگفت برای شادی روح پدرفلانی فاتحه واینا به من که رسید گفت این که پدرش غایبه حاضرنیس میخواد ظهورکنه (پدرمادرم ازهم جداشدن)که این موضوع رو به اون صورت خانواده های همسرم نمیدونن من دلم خواست اون لحظه زمین بازبشه برم داخلش اینقدرکه حس بدی بهم دس داد توراه برگشتم امروز همسرم بااهنگ زیاد باگوشیش اومدفیلم بگیره من دیدم دوربین گوشیش کثیفه بهش گفتم فکرکردم نشنیده یکباردیگه هم گفتم دوربین گوشیت کثیفه فیلم تاره اهنگو قطع کرد گوشیشم پرت کرد توداشبورد گفت ای بابا چقدرحرف میزنی یه فیلم خواستم بگیرما دخترداییش وهمسرش با دخترشم توماشین مابودند گذشت رسیدیم خونه یک ساعت بعد خیلی اروم مثل صحبت معمولی گفتم برااین دوتا مورد خیلی ناراحت شدم خجالت کشیدم سریع عصبانی شد اره چن روز خدمات میدم متوجه نمیشی من فلان فلان شده دیگه من حرفی نزدم خیلی دلم شکست نشستم کلی گریه کردم دلم پرغصه شد اخه بی جهت وبی دلیل یه عالمه دادوبیداد کرد خوابید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل منم خیلی شکست همین چند دیقه پیش😭😭💔💔💔

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

شوهر منم اینجور بود ی مدت از تعجب نمیدونستم چیکار کنم حتی فیلم عروسیمون اورد نگاه کردیم با مادرش جلو مادرش گفت اگ بخاطر مامانم نبود نگاشم نمیکردم...ولی بعد فهمیدم مشکل چیبود خداروشکر حل شد

بدمکن،از گردش دوران بترس💎