همسرم از اول زندگي تا الان كه ٤سال ميگذره توًخوراك خسيس ، فقط هفته اول هزماه يخچال پر ميشه بعدش تا اخرما ه فقط گشنگي ، نه ميوه نه شير نه ماست هركس ميبينتم ميگه چقدر لاغر شدي درصورتيكه پولشو پس انداز ميكنه ، ديگه واقعا خسته شدم به نظرتون به خانوادم بگم ؟
اینجورمرداپیش خدابایدجواب بدن چون زنوکه گرفتی بایدمرفه باشه،دیگ نمیشه که دیگران خرجشوبدن
روز اول گفت اهل کارکردنم اهل از این شاخه ب اون شاخه پریدنه. چندوقت پیشم گفت اصلا طلاقت میدم پول جمع میکنم میرم زن دیگ میگیرم منم گفتم باشه همین وعده ها رو ب اونم بده 😐
عزیزدلم ناراحت نباش بچه بیاد روزیشم میاد فکر سلامتی بچه باش فقط
آره اینا درست حرفت حقه ولی دلم آروم نمیگیره میبینم به هر دری میزنه نمیتونه بیشتر از این برسونه خدارو شکر خونمون همیشه همه چیز هست اما دلم برا خودش میسوزه اونم آدمه دلش میخواد مثل اون یکی دومادمون یا داداشم خرج کنه نداره باباش داره کمکش نمیکنه چون طبق سلیقه اونا ازدواج نکرد و منو انتخاب کرد درد دلم به کی بگم؟ از بس حرف نزدم که کسی غصه نخوره غمباد گرفتم
آره اینا درست حرفت حقه ولی دلم آروم نمیگیره میبینم به هر دری میزنه نمیتونه بیشتر از این برسونه خدارو ...
عزیزم غصه نخور منم همینجوری بودم و هستم شوهرم بنده خدا سه شیفت کار میکنه یعنی امروز صبح ک بره سرکار فردا عصر میاد خونه
بقول تو دلش میخواد من کم نداشته باشم از فامیلم
ولی چاره ای نیست
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
بخدا توکل کنین....بخدا همه شرایطشون مثل شماست....انشالله جوجت میاد روزیتون چندین برابر میشه این روزا ...
خدا به زندگی همه برکت بده انشاالله دلم از این میسوزه دنیایی شده که پدر پشت پسرش نیست مادرش دعا میکنه ما زمین بخوریم بیاد بگه دلم خنک شد فقط چون دوست بودیم و ازدواج کردیم باورت میشه حتی یه گل سر برا من نخریدن چهار ساله ازدواج کردیم هیچ کاری برامون نکردن
میشه خواهش کنم بعد هر کلمه حتی اگه کوچیک و بزرگ نداره فاصله بذارید بخدا سخته خوندن ادم کلافه میشه
چرا بعد حروفی مثل ا د ر و فاصله نمیذارید؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه